D1: Positivt tross tap

Så er serien endelig i gang igjen. Lørdag etterermiddag (19.09) gjestet Tunet 2 Skihallen i serieåpninga i damenes 2. divisjon. Det var et spent og tent hjemmelag som entret banen.Ski stilte med hele 4 debutanter; en utespiller debuterer mellom stengene, en spiller sin første kamp ever, samt to nysigneringer. Alle kommer meget godt ut av det. Ski har ikke fått drillet inn hverken løperrekker eller oppspill. Derfor enda mer imponerende hvordan laget løser oppgavene.

Kampen starter jevnt. Tunet har ballen mest, men kommer ikke til for mange avslutninger. Ski på sin side er farlig frempå i sine raske overganger. Etter 7 minutters spill tar så Tunet ledelsen. Ski brenner flere gode sjanser til utlikning før Tunet øker til 2-0 i overtall etter 15 minutter. Ski gir selvsagt ikke opp og reduserer til 1-2 minuttet før pause.

Midtperioden blir jevnspilt. Tunet vinner ballinnehavstatistikken, men Ski er giftig frempå ved kontringer. Ballen finner dog ikke veien til nettmaskene, og perioden ender 0-0.

Siste periode starter på best mulige vis. Ski tråkker skikkelig til og har flaksen på sin side etter 2 minutter, og utlikningen er et faktum. Drøye minuttet senere er Ski igjen på hugget og dermed 3-2. Tunet har dog ikke tenkt å gi seg uten sverdslag, og etter 6 minutters spill er lagene like langt: 3-3. Halvveis i perioden får Ski muligheten i overtall. Det er imidlertid gjestene som kommer best ut av situasjonen: 3-4 er et faktum minuttet ut i overtallspillet. Tunet har igjen snudd kampen. Ski kjemper videre og er svært nær utlikning – dessverre uten uttelling. I stedet setter bortelaget spikeren i kista minuttet før slutt.

Tunet vinner til slutt fortjent 3-5 i Skihallen. Oslolaget klarte alltid å øke farta og nivået et par hakk i de avgjørende fasene i kampen. Likevel en oppløftende kamp fra Ski. Skal bli artig og spennende å se hva laget kan utrette utover sesongen etter hvert som laget setter seg. Stilig med mange tilreisende tilskuere, håper dog enda flere Skifans finner veien til neste hjemmekamp 31.10 mot OSI kl. 14.30 i Skihallen. Men først venter 2 bortekamper: 3.10 mot Holmlia og 17.10 mot Gjerdrum.

Ski-Tunet 2: 3-5 (1-2, 0-0, 2-3)

Laget (mål+assist):
S. Tangerud, An. H. Strøm, Ad. H. Strøm, Balto (0+1), A. Olsen, Hille (1+0), H. Karlstrøm (1+0), L. Dilling, H. A. Næss, K. Forfang, V. Bjørnskau (1+0), A. Nilsen (0+1),  K. Gulheim.