G13: Seriestart

Fredag 18/9 så fikk G13 besøk av Asker, for å spille sesongens første seriekamp.

I år så er G13 meldt i 2.div avd.A, som har litt tøffere motstand enn forrige sesong. Så på førsesongen har vi jobbet mye med forsvarsposisjoner og bevegelser i egen sone. Dette for å kunne tette til godt bak for å sen komme kjapt på overganger.

Posisjonene i egen sone sitter greit i dag, men Asker hadde en spiller som utgjorde forskjellen mellom lagene. Askers #28 henter ballen helt nede ved eget mål, setter en voldsom fart rett gjennom hele Skilaget og scorer etter 4 min spill. Samme spiller radder opp sjanse på sjanse og kun en storspillende debutant, Tobias JN i mål, sørger for at sifrene holds nede i første halvdelen av kampen.

Men etter hvert så greier gutta å få taket på #28, og kampen blir mer og mer sjansefattig, da Asker greier å tette til veldig godt bakover. Ski vasker frem en håndfull gode sjanser, og rett før første pausehvilen så trykker Mathias SJ inn en retur på et skudd fra broder Emil.

Men det blir med det ende målet i dag, da Ski trøbler i lange perioder med å få spilt seg ut ur egen sone. #28 lykkes å tråkle seg gjennom og setter 1-3, 3 sek før 2.e perioden er over.

2 mål innebandy er ikke mye og håper lever gjennom hele 3.e periode, men de stor sjansene uteblir. Med 1.04 kvar på klokken så tar Ski timeout i et siste forsøk til å komme ikapp. Med 6 spillere på banen og keeper på benken, så fisker #28 til seg ballen og setter sitt og Askers 4.e mål for kvelden i åpent bur, og serien starter med hjemmetap for Ski.

Mye flott innsats fra guttene i dag, med to debutanter i Mats og Tobias JN. Mye av det vi har trent på i høst viser seg i kamp. Men all fri i sommer sitter fortfarende i, og en del sykdom har forstyrret forberedelsene de siste ukene, men vi bruker de neste kampene til komme oss skikkelig i form, både fysisk og taktisk. Så snart er nok godspillet fra våren tilbake.

Ski-Asker 1-4 (1-2,0-1,0-1)

Skis lag: Tobias JN, Mathias M, Oliver, Lukas, William, Markus, Magnus, Mats, Tobias B, Andreas, Sivert, Emil og Mathias SJ.