H1: Regionscupens første runde

Ellingsrud 2 – Ski IL Innebandy 3-15
Vi møtte eit slitent Ellingsrud 2 i Rommenhallen søndag, noko som førte til det vi nok må kalle ein lett match for Ski.

Ellingsrud var pressa frå start og klarte ikkje å gjere noko særleg anna enn å lempe lange ballar framover som for det meiste vart snappa opp av våre backar. Vi scora jamt gjennom heile kampen, men spelet vårt bar preg av at vi alle vart litt målkåte. Samtidig som vi klarer å ta oss litt saman i siste periode og spelar litt meir mellom oss, klarer Ellingsrud å setje eit par trøstemål mot slutten. Ein heilt greitt gjennomført kamp av Ski, og sluttresultatet blir 3-15.

Andreas

Med for Ski:

Tom Stordal (MV), Matias Peder Rossi (1+2), Henrik Bjørsell (3+0), Christer Pedersen (1+3), Jonas Leirfall (4+2), Andreas Johannessen (2+2), Tom A. Hansen, Rune Martinsen, Nicolai Gunneng (1+0), Eirik Holstad (2+1), Tommy Nilsen (1+1)