D1: 4 kjappe

Lørdag efta (03.10) tok Ski turen til Holmlia. I forrige sesong ble det tap og seier mot Holmlia. Så vi forventet en jevn battalje. Og jevnt ble det. Kampen var mye jevnere enn resultatet, 5-1, skulle tilsi.Første periode er jevnspilt og ganske så sjansefattig. Holmlia har ballen mest. Ski får ikke helt dreis på samspillet, og det blir i overkant masete. Begge lag sliter med å få avslutningene på mål, og perioden ender målløs.

I midtperioden justerer vertene siktet og får en knallstart med fire mål på fire minutter. 4-0 før perioden er 7 minutter gammel. Snakk om kalddusj. Ski prøver å jobbe seg inn i kampen og lykkes delvis. Sjansene er der, men ballen går stort sett over eller til siden for Holmlia-målet. Rett før pause scorer hjemmelaget nok en gang, og 5-0 lyser på tavla før de siste 20.

Det er imidlertid ikke snakk om noen overkjøring fra Holmlias side. Ski er med, men spillet er fortsatt litt «rotete». Ski nullstiller og setter seg som mål å vinne siste periode. Endelig får Ski mer fasong på spillet, og innsatsen økes et par hakk. Snaue halvveis ut i perioden får Ski lønn for strevet. Ski er nære et par reduseringer til, men kommer ikke nærmere i målprotokollen. Kampen ender 5-1.

Ski klarte målsettingen om å vinne 3. periode. Bra! Et godt trekk ved laget at man kjemper til siste sekund og aldri gir seg. Etter hvert som nye spillere blir enda varmere i trøya og samspillet får tid til å sette seg, vil nok målene og resultatene komme.

Holmlia-Ski: 5-1 (0-0, 5-0, 0-1)

Laget (mål+assist):
An. H. Strøm, L. Dilling, Ad. H. Strøm, Balto, A. Olsen, Hille, H. Karlstrøm (0+1), H. A. Næss (1+0), K. Forfang, A. Nilsen,  K. Gulheim, K. Crosby