D1: Poengdeling

Onsdag kveld (18.11) var det duket for Ski-OSI i Alliansehallen. Tradisjonelt blir det jevnt og spennende oppgjør mot Oslostudentene. Det ble intet unntak denne kvelden. Ski får en pangstart med 1-0 etter bare 1 minutt. Ski fortsetter å spille bra og har ganske god kontroll på kampen det første kvarteret, og 2-0 er et faktum etter 14 minutter. Men så glipper det – Ski blir passive og balltittende, og OSI reduserer til 2-1 etter 15:15. Ski mister taket et øyeblikk, men da Ski rir av et undertall, får laget ny energi og avslutter perioden med stil med 3-1 rett før pause.

I andre periode er det gjestene fra Oslo som får en bra start med en tidlig scoring som gir fornyet energi. Ski sliter med å opprettholde innsatsen, ikke minst pga. 2 skader på rappen før halvspilt midtperiode. OSI på sin side er på hugget og utlikner etter 15:39. Ski samler seg og holder stand ut perioden.

Siste periode blir tøff. Ski begynner å bli dyktig slitne etter uttynningen i troppen. OSI fyllbyrder snuoperasjonen 7 minutter ut i perioden. 3-4, men fortsatt veldig mye tid igjen for Ski. Ski mobiliserer de siste krefter og har sine sjanser, men uten uttelling. Ski får imidlertid en gyllen mulighet på straffe snaue 3 minutter før slutt. Gleden og lettelsen er står når straffen sitter. Nå er det Ski som får fornyet energi og som er nære på å sikre 3 poeng, men det blir med det ene poenget.

Tror begge lag er fornøyde med poengdeling slik kampen artet seg. Ski var best i 1. periode, OSI var best i 2., mens lagene var jevngode i siste. Flott å få et par nettkjenninger igjen etter null mål borte mot Sagene 2 forrige søndag. Mindre bra at 2 Ski-spillere måtte kaste inn håndkledet. Håper og tror de er klare igjen til neste kamp.

Ski-OSI: 4-4 (3-1, 0-2, 1-1)

Laget (mål+assist):
S. Tangerud, Anja Haugland-Støm, Balto, A. Olsen (1+0), Adele Haugland-Strøm, H. Næss, A. Nilsen (2+1), K. Forfang, H. Karlstrøm (1+1), K. Crosby, L. Dilling