Påminnelse om avtale med Eureka

Klubben inngikk i fjor høst en avtale med Eureka Ski Kiropraktorklinikk som genererer penger til klubben pr. nye pasient hos dem. I løpet av høsten var det fem nye fjes som gikk under denne avtalen. Alle disse hadde skader. Eureka har meget god kompetanse på skadebehandling, men vi ønsker jo at våre medlemmer unngår skader! På skadeforebyggende arbeid har Eureka en helt unik faglig kompetanse som vi vil anbefale alle å utnytte seg av. Det trenger ikke bety at du må gå dit en gang i uka ut året, men kanskje en gang eller tre i løpet av året?

Bare husk å si at du vil støtte Ski IL Innebandy. Og spre ordet! Alle som sier de vil støtte klubben, går på avtalen, selv om de ikke er medlemmer. Så gi beskjed til foreldre, tanter, onkler, venner og bekjente at de både kan drive med skadeforebyggende arbeid OG støtte Ski IL Innebandy på samme tid.

Hjemmeside for Eureka: http://www.eurekakiropraktikk.no/din-eureka-klinikk/ski-kiropraktorklinikk/

Facebook: https://www.facebook.com/Eureka-Ski-Kiropraktorklinikk-118602854913222/