H2: God start på det nye året

Fredag (15.1) fikk vi besøk langveisfra da Holeværingen tok den lange turen fra Sundvollen til Alliansehallen for å spille 5. div. Vi stilte med flere som var usikre på formen, deriblant undertegnede som gjorde comeback på dagen 163 uker etter forrige kamp!

Men fra start er det ingen ting som tyder på at noen har tenkt til å holde igjen noe særlig. Holeværingen er et nystartet lag, og i 1. periode har de mer enn nok med å holde følge. Dessverre spiller vi litt «klassisk» Ski-angrep. Til tider er det vakker innebandy, men det mangler litt på effektiviteten. Kristoffer setter periodens eneste mål på pass fra Eivind.

2. periode fortsetter med mye fint angrepsspill, og nå løsner det også litt i målprotokollen. Innen halvspilt periode gjør vi tre mål til. Eivind er involvert i alle tre, da han har assist til meg og Henrik på 2-0 og 3-0, mens han gjør alt selv på 4-0. Nå har vi fått blod på tann – litt for mye skal det vise seg. For nå vil alle ha mål og vi spiller mindre som et lag. Dermed inviterer vi gjestene inn i kampen og lar de slippe til to mål. 4-2 før de siste 20.

Praten i pausen handlet om å få igang lagspillet igjen, og laget responderer meget godt i starten av 3. periode. Eivind er involvert i det meste som skjer denne fredagen og han setter både 5-2 og 6-2 tidlig. Etter drøye seks minutter er kampen i realiteten over når Trond Oskar utnytter rot i Holeværingens forsvar og setter 7-2. Deretter cruiser vi resten av kampen. Det blir bare et mål til til hvert av lagene.

Ski 2 – Holeværingen: 8-3 (1-0, 3-2, 3-1)
Utvisninger: Holeværingene: 1×2, Ski: 2×2 (Henrik og Trond Oskar)

Laget (mål + assist): Tom (MV), Joachim (MV), Henrik (2+1), Glenn, Kristian (1+0), Trond Oskar (1+0), Kristoffer (1+1), Nico, Stian, Jan,  Eivind (3+4)