G13: Asker – Ski

Vi reiste lørdag 23.01 til Heggedalshallen for å møte Asker. Vi har møtt tøff motstand de siste kampene, og har derfor konsentrert oss om å sette forsvarsspillet vårt. Vi fortsetter med 2-2-1 formasjonen vår også mot Asker da vi vet at dette laget også har offensive kvaliteter vi ønsker å demme opp for.

Vi spille glimrende bakover i hele førsteperioden og dette resulterer i at perioden ender målløst. Gutta står veldig godt bakover, og Tobias tar det som måtte komme av skudd. Vi kommer til enkelte sjanser her og der, og vi er absolutt ikke ufarlige når vi får etablert litt trykk på Askers banehalvdel.

Foran den andre perioden snakker vi om å ligge litt lavere med øverste mann og heller kjøre kontra når vi får sjansen. Dette fungerer bare delvis. Asker begynner å få stilt inn sikte og vi slipper inn tre mål i denne omgangen. Dessverre setter vi heller ikke sjansene vi får i andre enden og dermed ender perioden 3-0.

Vi er litt stressa når vi får tak i ballen og forsøker å ha litt fokus på det før den tredje omgangen. Dessverre blir vi liggende mye å forsvare oss og dermed får vi heller ikke i tredje omgangen de helt store sjansene. Asker har et par drømmeskudd som Tobias er sjanseløs på. Dermed går vi på et 5-0 tap denne lørdagen. Alt i alt står vi veldig bra bakover alle mann, og Tobias er veldig god i målet. Veldig synd at vi ikke får en scoring eller to, det hadde vi fortjent.

Asker spilte flere kamper denne helgen mot lag som har slått oss tidligere. Vi slapp inn minst mål i disse kampene og dermed tyder mye på at vi gjorde en veldig god kamp defensivt. De neste kampene vil vi fokusere mer på angrepsspillet og dermed kanskje få med oss noen mål fra disse kampene.

Asker-Ski 5-0 (0-0,3-0,2-0)

Med for Ski: Lukas, Mathias M, Sivert, Andreas, Markus, Tobias JN, Emil, Sander og Mathias SJ.

Jonas