G13: Regionscupen

Lørdag 9/1 så tok G13 turen til Rommenhallen for å møte Sveiva i Regionscupen.

Med kun 14 timer å hvile, etter gårdagens kamp mot Bygdøy, så står Sveivas G13 for motstanden. Sveiva er et av de bedre lagene i 1.div, så vi bruker denne kampen til å fortsette å få vår nye 2-2-1 formasjon til å sitte.

Sveiva tar kommandoen med enn gang og styrer stort sett hele kampen, men Ski forsvarer seg tappert og tetter foran egen keeper. Men etter hvert så følger gutta bare med på hvor ballen er og ikke så mye hvor motstanderen er, og vips så er 0-0 blitt 5-0 på like mange minutter.

Til andre perioden så får sentrene beskjed om å holde et øye på motstandene foran eget mål og ikke så mye på ballen. Forsvarsspillet fungerer mye bedre nå og vi greier å vaske frem noen småsjanser fremover i banen. Men Sveiva får inn en ball med jevne mellomrom og det er 9-0 til siste perioden.

Da Ski har spilt to tette kamper og ikke er fullt lag i dag, så synker tempoet noe i tredje perioden. Samtidig så lar Sveiva de mindre erfarne spillene sine få spille forover og setter «stjernene» sine som backer. Dette gjør faktisk det at Ski får mer og mer kontroll på ballen høyre opp i banen og skaper flere gode sjanser. Det blir ingen mål i dag, men en meget godt gjennomført kamp mot et meget godt lag. Sveivas #54 fastsetter sluttresultatet til 10-0, med sitt 6.e mål for dagen.

Med en riktig kickstart av sesongen etter juleferien, så venter nå Asker i neste seriekamp 23/1.

Sveiva-Ski 10-0 (5-0,4-0,1-0)

Skis lag: Mathias M, Oliver, Lukas, Markus, Tobias B, Andreas, Mats, Sivert, Emil og Mathias SJ.