G13: Fortsatt på ferie?

Fredag 8/1 så fikk G13 Bygdøy Monolitten på besøk i Alliansehallen.

Bygdøy et av seriens to beste lag og passer bedre inn i 1.div. enn i 2.div. I tillegg så hadde de spilt Gothia cup bare et par dager før denne kampen og hadde kvesset formen mot tøffe svenske lag og vi hadde kun et par treninger i bagasjen etter juleferien.

Vi prøver derfor å terpe litt på vårt forsvarsspill med å spille 2-2-1, der vi skal dekke opp rommet foran egen keeper.

Kampen starter ikke helt som planen da Bygdøy gjør mål etter 18 sek, og igjen etter 2.16. Etter dette så begynner Ski å finne sine plasser og spiller riktig bra periodevis. Men gjestene får omtrent uttelling på alle sine skudd. 0-3 og 0-4 kommer før Sivert til slutt kan sette 1-4 før Ski. Men målene fortsetter å renne inn bakover og ikke før Oliver løper gjennom hele Bygdøyforsvaret og setter 2-7 så er 1.e periodens målkavalkade over.

2-7 speiler ikke hvordan spillet hva i den første perioden, men Bygdøy er fryktelig effektive foran Skis mål. Men fortsatt fokus på forsvarsspillet inn i de neste 15 min, så begynner Ski å jevne ut spillet og har mange fine sjanser til å redusere. Ski får straffeslag etter ca. 3 min som Sivert kjølig hooker inn i keepers venstre hjørne. Til tross for at Ski er helt på høyde med Bygdøy så taper vi perioden med 1-2.

Det er først i tredje perioden som det merkes at vi kommer rett fra vinterferie og gjestene fra en av verdens tøffeste innebandyturneringer. Målene renner på i hele perioden, da vi ikke helt orker å holde følge lengre. Sivert gjør både sitt tredje og fjerde mål før dagen og Oliver presser inn sitt andre, men det hjelper ikke stort da de andre gjør 7.

I en kamp der vi fokuserer på forsvarsspill og slepper inn 16 mål, låter ikke særlig bra, men etter to perioder så var den ende forskjellen effektivitet foran mål, og den vann gjestene stort. Spillemessig så var vi ikke så langt etter. Men i tredje så gjør seg ferien påmint, og vi henger ikke med fysisk lengre.

Nå tar vi nye tak da vi møter Sveiva i Regionscupen i morgen kl. 9.30, der vi skal terpe mer på vår 2-2-1 oppstilling, samt til neste seriekamp mot Asker 23/1.

Ski-Bygdøy Monolitten 6-16 (2-7,1-2,3-7)

Skis lag: Mathias M, Oliver, Lukas, William, Markus, Andreas,Tobias B, Mats, Sivert, Emil og Mathias SJ.