H1: Uavgjort mot Fjerdingby

Fjerdingby Ski Il Innebandy 4 – 4

(1 -1 , 0 – 1 , 2 – 3 )

Sent mandag kveld dro vi til Marikollhallen for å spille seriematch mot Fjerdingby. Vi visste at kampen kom til å bli jevnere enn den var i motsatt oppgjør hvor vi ganske enkelt vant 13-1.

Det er tydelig fra start at Fjerdingby ønsker å spille fysisk. Tidvis godt over grensen. Dommerne tillater det meste, så da ble vi pent nødt til å godta det. Kampen er jevn og spillet bølger fram og tilbake. Vi scorer det første målet 14 minutter inn i kampen ved Nico(Preben?) etter litt klabb og babb foran kassa til Fjerdingby. (Nico scorer i følge kampskjemaet) Fjerdingby utligner bare minuttet senere og vi går til første pause med 1-1.

 

Andre perioden blir veldig lik den første. Begge lag har en del sjanser med diverse stenger og to gode keepere som stopper det meste. Arbeidshesten Preben scorer periodens eneste mål og vi leder 1-2 etter to perioder.

 

Vi sliter fortsatt med å venne oss til et bedritent underlag i Marikollhallen godt inn i den tredje perioden, og det er også her det meste skjer. Fjerdingby snur kampen og scorer 3-2 målet med i overkant av 3 minutter igjen av kampen. Herfra og inn blir det fullstendig kokos. Christer scorer 3-3 målet med rett i underkant av minuttet igjen. Peter tror han er matchvinner når han scorer 3-4 med litt over 40 sekunder igjen, men Fjerdingby kommer tilbake og setter 4-4 29 sekunder før slutt. Alt i alt et fair resultat, men bittert at vi ikke rir av seieren etter opphentingen.

 

Jonas

 

Med for Ski IL Innebandy: Tobias Sterner (målvakt), Henrik Bjørsell (0+1), Peder Rossi, Jonas Leirfall, Peter Bergman (1+0), Robert Hadin, Christer Pedersen (1+1), Eirik Holstad (0+1), Nicolai Gunneng (1+0), Preben Gabrielsen (1+0), Andreas Johannesen (0+1)