D1: Usj

Søndag formiddag (07.02) møttes Oslostudentene og Ski i Domus Athletica. Første møte endte 4-4 etter en jevn og spennende hjemmekamp. Forhåpentligvis kunne Ski yte minst like god motstand denne dagen. Ski mangler (igjen) flere spillere, samt at skader og sykdom plager flere av de fremmøtte. Ski er dog ved godt mot og kampklare idet fløyta går. OSI tar ganske raskt kommandoen i banespillet, men Ski forsvarer seg bra og jobber seg gradvis inn i kampen. Etter snaue 8 minutter tar studentene ledelsen. Ski kommer deretter litt bakpå, og OSI øker til 2-0 få minutter senere. Ski samler seg litt og er nære på en redusering flere ganger. Ski får til slutt ballen i mål – bare synd det er i eget mål… 3-0.

I midtperioden er Ski på hugget fra første duell. Ski kjemper inn 3-1 etter 24:27. Ski tror de har redusert på ny like etter, men dommerne er uenige. I stedet går OSI opp i 4-1 etter 26:36. Resten av perioden ender målløs til tross for iherdige forsøk på nettkjenning fra begge lag.

I siste periode fortsetter Ski å gå i angrep og har mange avslutninger på og, ikke minst, utenfor vertenes mål. OSI sikter noe bedre og putter 2 ganger til etter hhv. 43 og 47 minutter. Ski gir selvsagt ikke opp og får til slutt en ny redusering halvannet minutt før full tid. Kampen ender dermed 6-2.

Tidvis en god kamp av Ski. Imponerende at laget igjen scorer siste mål. Det vitner om god karakter og arbeidsmoral. Dessverre lider vi igjen under av å være få spillere. Helgens kamp hjemme mot Gjerdrum er avlyst. Nå må vi bruke ukene frem til nest kamp godt, bli kvitt skader og sykdom og komme sterkere tilbake.

OSI-Ski: 6-2 (3-0, 1-1, 2-1)

Laget (mål+ass.):
S. Tangerud,  Adele Haugland-Strøm, Balto (1+0), A. H. Olsen (0+2), H. Karlstrøm (1+0), A. Nilsen, K. Forfang, L. Dilling, Gull