D1: Mye bra trass tap

Søndag (6. mars) gjestet Ski Heggedalshallen for bortekamp mot Asker. Asker er et rutinert lag med skyteglade bandyspillere. Og det var Asker som vant både skudd- og scoringstatistikken, men ikke uten kamp fra Ski.Kampen starter bra med vakker Skikontring til 0-1 etter 5 minutter. Asker svarer umiddelbart med et angrep som ender med straffe som vertene scorer på. Så følger lagene hverandre tett med gode sjanser til hvert lag. Asker er imidlertid eneste lag som får uttelling, og 2-1 snaue tre minutter før pause.

Ski får en forferdelig start på midtperioden. Ski faller sammen og sliter med det meste i en 10 minutters periode. Hjemmelaget går fra 2-1 til 6-1 på under 7 minutter. Ski reduserer dog til 6-2 like etter Askers 6. mål. 2 minutter senere får Ski muligheten i overtall. Ski trenger bare 7 s på å redusrere til 6-3. Ski har lagt «down perioden» bak seg og er skikkelig på hugget. Asker øker riktignok til 7-3 , men Ski redusere på ny sekunder senere: 7-4, og en periode igjen.

Begge lag har sine muligheter. Ski presser høyt og skyter mye. Ski tar ut keeper i sluttminuttene, men klarer dessverre ikke å pynte på resultatet.

Alt i alt en ok kamp fra Skis side. Både Ski og Asker har to innbyttere. Askerspillernes bakgrunn fra bandy blir tydelig med godt sammspill og mange skudd. Ski demmer godt opp med unntak av 10 minutter i begynnelsen av midtperioden hvor lite stemmer. Veldig godt gjort å komme tilbake i kampen og score tre mål til.

Asker-Ski: 7-4 (2-1, 5-3, 0-0)

Laget (mål+ass.):
Anja Haugland-Strøm, Balto, A. H. Olsen, H. Karlstrøm (2+0), A. Nilsen (0+3), K. Forfang, H. Næss (2-1), Gull