G13: Jevnt, spennende og tett mot Fet

Lørdag 5/3 så tok G13 turen til Fethallen for å møte Fet Hvit.

Ski stilte med 10 spillere etter at Sivert hadde brukket armen i vinterferien og gjort Magnus selskap på langtidsskadelisten til G13.

Som vanlig så ventet et jevnt og tøft oppgjør mot Fet.

Hele første perioden ligger begge lagene samlet i forsvar og ikke mange sjanser skapes i noen av endene av banen. 0-0 til pause.

Men i andre perioden skjer det meste. Ski gjør 0-1 etter 1.31 da Lukas lurer Fet forsvaret på et frislag når vi bytter. Han serverer William som gjør sitt første mål for sesongen. Men rett på droppen så vinner Fet ballen og får vei et skudd mot Tobias i mål. Tobias redder men dommene dømmer noe uforståelig straffe da spilleren skumper borti Lukas. En sikker straffe gjør at det blir 1-1. 4 min senere så er det Williams tur å servere Lukas, som setter 1-2. Men kun 30 sek etterpå så finner dommene en ny straffe til Fet etter at Mathias SJ stopper et angrep. Igjen så lurer de fleste på hvorfor. Ny sikker straffe sørger for 2-2. Kampen er fortsatt helt jevn spillemessig men Fet tar ledningen drøye 2 min fra periodehvilen. Men denne gangen er det Ski som svarer med en kjapp kvittering, da Emil kun 10 sek etterpå gjør 3-3.

Fet får best start i tredje perioden og tar ledningen etter 1.48. Ski prøver å trykke på forover, men Fet virker litt piggere i beina og gjør også 5-3 etter 5 min. Vi har noen sjanser på reduseringer, men det virker som at kreftene tryter og vi orker helt enkelt ikke å presse Fet tilbake. Ski tar en timeout 2.30 igjen av kampen for å samle sine siste krefter. Men vi rekker ikke helt til i dag og Fet tar sin første seier mot Ski denne sesongen.

En veldig kul og underholdende kamp mot Fet igjen. I dag så var det to ting som ble avgjørende: kondisjonen til Skispillene, pluss to veldig tvilsomme straffeslag mot.

Neste kamp er i Skihallen søndag 13/3, da Bærums Verk/Hauger Hvit kommer på besøk.

Fet Hvit-Ski 5-3 (0-0,3-3,2-0)

Skis lag: Tobias JN, Mathias M, Oliver, Lukas, William, Markus, Tobias B, Andreas, Emil og Mathias SJ.