D1: Rekrutteringstiltak

Onsdag kveld (30/3) møtte Ski NMBU-studentene i treningskamp i GG-hallen på Ås. Treningskampen hadde to formål: Viktig kamptrening før serieavslutningen borte mot Lindøya ei uke senere og forhåpentligvis rekruttere en spiller eller tre fra studentlaget.Kampen er ikke så mye å skrive hjem om. Skispillerne bar tydelig preg av påskeferie og at det var noen uker siden forrige seriekamp. Studentene var fulle av pågangsmot og presset Ski høyt. Ski lot seg stresse og fant hverken ro eller rytme i store deler av kampen. Ski tar riktignok ledelsen, men studentene utlikner først litt heldig før dem frekt tar ledelsen på en flott kontring. Ski redder dog æren ved å utlikne halvveis ut i 3. perrioden. Etter 3 x 20 minutter ble det spilt 2 x 5 minutter. Studentenes høye og iherdige press gav seg etterhvert utslag i slitne ben, og Ski overtok det meste av banespillet, men fikk dessverre ingen uttelling.

Alt i alt en heller dårlig og rotetet kamp fra Skis side. All ære til hardtarbeidene studentere som lot Ski få smake sin egen medisin med upåklagelige stå-på-vilje. Men en nyttig gjennomkjøring før siste seriekamp. Og kanskje dukker det opp en student eller tre på treningene før eller etter sommer’n?

NMBUI-Ski: 2-2 (0-1, 2-0, 0-1, 0-0, 0-0)

Utvisning: Ski: 1 x 2 min (Helene K.)

Laget (mål + assist):
Anja S. H. (MV), Adele S. H., Balto, Helene K. (1+0), Anita O., Nilsen, Kristin F., K. Crosby, K. Gulheim (1+0), Heidi N.