D1: Snipp, snapp, snute

Ski avluttet serien borte mot Lindøya onsdag kveld (6/4). Dessverre ble det 4-2 tap.Første periode blir en jevn affære hvor begge lag har gode sjanser til nettkjenning. Dessverre er det bare hjemmelaget som får uttelling. 1-0 til pause.

Ski skaper balanse i regnskapet etter bare 4 minutters spill av midtperioden. Lindøya tar imidlertid tilbake ledelsen drøye minuttet senere. Ski er absolutt med på notene og har sine sjanser, men enten er spillere, keeper eller metall i veien. Igjen har vertene bedre uttelling og øker til 3-1 havveis ut i perioden. Resultatet står seg ut perioden.

Gjestene har på ingen måter gitt opp. I tredje periode mobileres det som måtte være igjen av krefter. Og drøye 5 minutter ut i perioden reduserer bortelaget. Håpet om poeng lever. Snaue 4 minutter før slutt tar Ski ut keeper i et siste forsøk på poengdeling. Og Ski er nære på – flere ganger. Men det hele ender med at Lindøya setter ballen i tomt bur og med det spikeren i kista snaue minuttet før slutt.

Ski ender nest sist i 2. divisjon med 8 poeng (2 seire og 2 uavgjort). Med tanke på skader og tidvis meget opptatte spillere som medførte ingen kampen med fullt lag, har ikke sesongen sett under ett vært så halvgal. Nå er det bare å trene godt og gjøre seg klar for spill i 3. divisjon. Kanskje det blir et kort opphold?

Lindøya-Ski: 4-2 (1-0, 2-1, 1-1)

Laget (mål + assist):
Sølvi (MV), Adele, Balto (1+0), Helene, Anita, Nilsen (0+2), Forfang, Gulheim, Heidi N. (1+0)