G14: Etterlengtet seier!

I sesongens andre seriekamp tok 10 gutter inkl. entourage turen til Rykkinhallen for å spille mot Bærum/Hauger Blå. B/H er et nystartet og urutinert lag som vi vant greit mot forrige sesong.

Gutta fikk beskjed om å åpne kampen med høyt press for å skape trøkk i anfallssonen, og på så sett prøve få noen kjappe mål.

Sagt og gjort, og etter 39 sekunder setter Oliver TM 0-1. Kanskje litt for lett da B/H reduserer 20 sekunder senere. Men Ski holder presset oppe og snart kommer både 1-2 og 1-3 gjennom Mats og Emil. B/H kjemper på, og presser oss med minst to spillere hver gang vi har ballen. Gutta får aldri pusterom i egen sone kampen gjennom. Heldigvis så blir det store rom å kontre på, når vi greier å spille oss forbi B/Hs press. Ski har mange overganger som til slutt betaler seg godt.

Første perioden ender 1-4 til Ski og kampen fortsetter i samme spår også i andre og tredje perioden. Jevnt og trutt så kommer målene og Ski rykker fra. Når sluttsignalet lyder så står det det hele 2-14 på tavla og Tobias, Oliver LM, Lukas har også greid å komme med i målprotokollen. Spesielt løperrekken med Mats og Oliver var flittig notert med 1+6 respektive 5+0 (mål+assist). Men som vanlig med Skis G14 så er dette en lagseier, der hardt jobbende forsvarsspiller legger grunnlaget for et godt angrepsspill.

Dette var en etterlengtet seier der vi fikk gjøre mange mål. Nå får vi noen uker kamp fri før vi møter Bækkelaget 20/11 i Ekeberg skole.

Bærum/Hauger Blå-Ski G14 2-14 (1-4,1-5,0-5)

Skis lag: Mathias M, Andreas, Lukas, William, Tobias, Mats, Oliver LM, Oliver TM, Emil, Mathias SJ