H2: Det er bedre med en sekk i To`ern, enn to (8) i sekken!

«Nei og Nei det er så trist, Ski vi tapte nå som sist

Hvordan kunne dette gå, det ser dere i referatet nå» Karius, Baktus og Jens.

Vikingtiden må ses i lys av den sosiopolitiske situasjonen Europa var i etter Vest- Romerikets fall på 400 tallet. Og mens vi er inne på «fall» så kan vi trekke paralleller til nyere tid, da Ski H2 tok i mot Ull/ Kisa 3 på slagmarken i alliansehallen, selv om det ikke var mye «allianse» å spore denne kvelden.

Følgende skjedde mellom kl 1940- 2100.

Akt 1:

Kampuret stod på 0:46 da den første prosjektilen fra Helge traff mål og utløste ellevill feiring fra positive ski spillere. Ballen ble spilt raskt, kontant og med ro i sjela. 2- 0( Kristian) 0g 3-0(Nico)  fulgte så før det var gått 7 minutter. Det var latter, vennskapelige klapp og intens lettelse i sinnene våre. Det ble veddet store summer om hvor mange to- siffra mål vi skulle putte, og det ble vurdert å ta i bruk kopimaskinen for å sikre oss ekstra eksemplarer av kampskjemaet dersom nåværende ble fylt ut. 3-1.

Akt 2:

En ting er å prate om strategien, en annen er å utføre. Vi var fast bestemt på å videreføre det gode, raske samspillet vårt i 2 perioden med gode bevegelser, mann på keeper, baller i hjørnene. 3-2. Hodene begynte å dale ned fra skyene, nervøsiteten hang selvitillitten vår i et tykt rep. 3-3. Vi ville mye, men evnet ikke å presse riktig og vi ble desperate da mulighetene bød seg. Motstanderen kontret inn nesten hvert eneste mål i 3 mot 1 situasjoner. 3-4. så 3-5 og det kunne like godt vært en begravelse som fant sted. Hvordan klarte vi å rote bort en 3-0 ledelse? Vi MÅTTE skjerpe oss, ta fatt i køllene og deise på utpå der. Få roen i kroppen, se etter pasningsmulighetene langs kant. PANG 4-5( Thai).

Akt 3:

0: 42 og vi fikk smake vår egen medisin. Om noen har spilt Fifa så vet dere at spillet noen ganger nekter dere å vinne. Vel, vi følte vel det samme… Ull/ Kisa gikk opp i 4-6 ledelse og undertegnede ville heller ha søvnparalyse i 5 år BÅDE under middagshvilen og nattesøvnen enn å være med på dette. 5- 6 ( Stian) kom som en laks i havet fra egen halvdel og NÅ var det alvor, vi måtte skjerpe oss og bringe stolthet til denne fantastiske klubben. Ull / kisa lå tett og godt i forsvar så langskuddene passet godt på dette tidspunktet i kampen.5-7.5-8……… Vi ofret keeperen som begge hadde stått fabelaktig i mål og reddet oss utallige ganger. Noen ganger hjelper det ikke med De Gea i mål ( fifa), motstanderen scorer uansett. 18: 27 begynte vi å hente opp, må jo tross alt være litt spenning i kampen J. Vi spilte 6 mot 5 resten av perioden.6-8 ( Helge) ga oss håpet vi trengte, mens 7-8 ( Alex) kom i seneste laget.

Ski : Helge ( 2+0), Kristian ( 1+3), Nico ( 1+1), Thai ( 1+1), Stian (1+0), Henrik G (0+1), Alex ( 1+0), Tom, jokke, Christopher, Thoro, Henrik H – Roger som sidekick/ motivator og tilskuer!!

«Hvis du lider tidlig, kommer du til å vinne senere» Charles Haley