G14: Rusten seriestart

Fredag 14/10 så hadde Skis G14 seriestart i Alliansehallen. Fets førstelag stod for motstanden.

Fra forrige sesong så manglede det tre spillere og G14 er da per dags dato kun 10 spillere. Kun 9 kunne stille i dag, så vi lånte to spillere fra G12, så vi kunne stille med fullt lag.

Oppgjørene med Fet pleier alltid å være jevne og kampene avgjøres som oftest i sluttminuttene. Men i dag så er Fet et par nummer for store. Kampen er avgjort etter første perioden da Fet har 5-0 etter passivt spill av Ski.

I andre perioden så legger vi om til et mer offensivt spill og er da mye mer med i kampen. Vi vasker frem flere gode sjanser, men Fet er meget disiplinerte i sitt forsvarsspill og målen uteblir for Ski.

Siste perioden starter verste tenkelig da fet gjør to kjappe mål de to første byttene og 0-8 lyser på tavlen. Først etter 12 min får Ski en kjempe sjanse å sette sesongens første mål da Sander greier å få med seg en straffe. Tobias finter keeperen 5-6 ganger før han sikkert setter 1-8. I byttet etter så snapper Emil opp et feilpass og banker inn 2-8 og humøret på Skibenken stiger betraktelig. I sluttsekundene så får Fet inn et par mål til og kampen ender 2-10.

Etter en rusten start så spiller gutta seg mer og mer in i kampen, og andre halvdel så skaper vi en hel del sjanser. Dette bygger vi videre på til neste kamp da vi skal til Bærum for å spille mot Bærum/Haugers andrelag, søndag 30/10.

Ski-Fet1 2-10 (0-5,0-1,2-4)

Skis lag: Mathias M, Andreas, Lukas, William, Magnus, Tobias, Sander, Oliver LM, Oliver TM, Emil, Mathias SJ.