D1: Velsmakende poeng

Søndag formiddag (06.11) spilte Ski borte mot OSI. Erfaringsmessig blir dette meget jevne oppgjør, og søndagens kamp ble intet unntak. Ski sliter fortsatt med å stille 2 rekker, men tre innbyttere er bra til Ski å være. Universitetet i Oslo har nesten like mange studenter som Ski har innbyggere (drøye 27 000 mot snaue 30 000), og OSI stilte følgelig med to fulle rekker.

OSI spiller ganske likt som Ski med raske overganger, full fart fremover og ikke for mye etablert spill. Spillet bølger frem og tilbake med sjanser til begge lag. Ski får først hull på byllen halvveis ut i perioden. OSI utlikner 4 minutter senere. Deretter makter ingen av lagene å overliste keeperne.

Midtperioden blir ganske så lik den første. Ski tar på ny ledelsen. OSI utlikner få minutter senere. Ski klarer etterhvert å tilrive seg et visst overtak og tar igjen ledelsen uten at vertene denne gang klarer å svare. 2-3 og en periode igjen.

Siste periode starter dårlig. Sekretariatet har påpekt at Ski ved en inkurie har en spiller på kampskjemaet uten draktnr. Slikt gjør man ikke ustraffet. Spilleren får rødt kort, og laget får en 5 minutter i lagstraff. Mer skulle ikke til for å motivere Ski ytterligere. Hjemmelaget produserer null og niks. I stedet er det bortelaget som er nære på flere ganger. Ski fortsetter det gode spillet når rekka er fulltallig. 10 minutter før slutt øker gjestene til 2-4. OSI kommer til noen sjanser, men det er ikke før Ski scorer selvmål at studentene får uttelling. OSI tar ut keeper det siste minuttet, men er egentelig aldri i nærheten av poengdeling.

Veldig, veldig deilig å vinne etter kalddusjen med rødt kort og 5 minutters lagstraff. Flott å oppleve at laget står sammen (all ære til Gulheim som tar 5 minutteren på vegne av laget) og bare produserer positiv energi i situasjonen. Hele laget takker og neier for Alex (aka Thai) som stiller opp som coach i trener Kristians jobbreisefravær. Godt å vite at klubben har flere gode lederemner.

OSI – Ski: 3-4 (1-1, 1-2, 1-1)

Utvisninger:
OSI: 2 x 2 min
Ski: 1 x 5 min

Laget (mål+assist):
A. Haugland-Strøm (MV), A. Olsen (0+1), K. Forfang, A. Nilsen (0+1), V. Bjørnskau, C. Hille (3+0), K. Gulheim (0+1), H. Karlstrøm, H. Hæhre (1+0)