D1: Revansje!

Fredag 11.11 tok damelaget imot Asker i Alliansehallen. Begge oppgjør mot laget fra andre siden av Oslo forrige sesong endte med tap, men denne fredagskvelden hadde Ski null intensjoner om å la poengene forsvinne over fjorden.

Ski tar umiddelbart initiativet i kampen, og allerede etter tre minutter setter Hille sitt og Skis første for dagen. Etter dette er det litt klabb og babb. Ballen er ofte mer i lufta enn på bakken, noe som gagnet bortelaget som var veldig treffsikre på ball. Hille lager litt mer ro i rekkene med 2-0 etter 14 minutter, noe som også blir det siste som skjer i perioden.

2. periode fortsetter litt som den første, men vertene blir stadig bedre på å holde ballen på bakken og ikke minst på å få fart på den. Det går til tider rundt for motstanderen, og anført av en for dagen brennhet Hille scorer vi ytterligere tre mål i midtperioden.

Den siste periodens første mål er også dagens hyggeligste. Etter drøye seks minutter får Kristine pirket inn sitt første mål noen sinne i en tellende innebandykamp. Moro :). Ski fortsetter trykket og viser tidvis meget lekkert angrepsspill. Kun en dyktig sisteskanse hos Asker sørger for at det ikke blir altfor stygge sifre. Hille var det derimot ingen ting å gjøre med denne kvelden. Hun ga seg ikke før hun hadde scoret hele syv mål! Rekord? Gjestene fikk forøvrig et trøstemål på slutten av kampen, noe som gjør at sluttresultatet ble komfortable 8-1 til Ski.

Neste kamp er en sen midtukekamp i Haugerudhallen mot Lindøya 23.11 klokka 21.00.

Tusen takk til et som vanlig entusiastisk og energisk hjemmepublikum 🙂

Ski – Asker: 8-1 (2-0, 3-0, 3-1)

Laget (mål + assist): Anja (MV), Adele, Balto, Helene, Anita (0+1), Camilla (7+0), Nilsen (0+4), Vibeke, Heidi, Gulheim (1+0), Crosby