D1: Poengdeling mot Lindøya

Fredag kveld (17/3) tok Ski imot Lindøya i Alliansehallen. Oppgjøret ble en sedvanlig spennende affære hvor poengutdelinegn lenge var uviss.

Ski mønstret 9 utespillere mot Lindøyas 10. Kampen ble like jevn og spennende som forventet. Ski tar ledelsen etter 4 minutter – gjestene utlikner 1,5 minutt senere. Deretter bølger spillet frem og tilbake med et ørlite overtak til Ski som er hissige foran Lindøyas mål, men målene lar vente på seg. Til slutt overlistes bortelagets keeper på ny: 2-1 og under 3 minutter igjen av første periode. 30 sekunder senere står det imidlertid 2-2. Resultatet står seg ut perioden.

De neste 20 minuttene blir like jevne som de første 20. Det er imidlertid bare laget fra Oslo som kommer i målprotokollen. Ski har flust med muligeheter, men stenger, dårlig sikte og feberredninger hindrer scoringer til hjemmelaget.

I siste periode er det «all in». Ski trykker på og etter 5 minutter er det igjen balanse i regnskapet. Halvveis ut i perioden tar bortelaget på ny ledelsen. Ski svarer umiddelbart. 4-4 og fortsatt 9,5 minutt igjen. Disse minuttene blir målløse og dermed poengdeling.

Ski har nok av sjanser til å  kapre alle poengene, men alt i alt skal laget være fornøyde med poeng etter å ha ligget under 2 ganger i kampen. Lindøya skal ha takk (og kanskje nettopp 1 poeng) for hjelpen med å ta ned vantet. Nå ventert to tøffe kamper mot serieleder Lier for Ski, først borte 30. mars og så hjemme i sesongavslutningen fredag 7. april. Vel møtt.

Ski-Lindøya: 4-4 (2-2, 0-1, 2-1)

Laget (mål+assist):
Sølvi (målvakt), Adele, Anita, Hille (2+0), Nilsen (1+0), Gulheim (0+1), Veronica, Vibeke (0+1), Heidi, Helene (1+0)