D1: Årsbeste mot serieleder

Sent torsdag kveld (30/3 kl. 21.10!) bød serieleder Lier Cats opp til dans. Ski takket ja og fant fort rytmen. Det ble både samba og rumba før Ski takket for dansen og et poeng.

Ski stilte med kun 8 utespillere mot Liers 13(!). Ski la opp kampplanen basert på velbegrunnet mistanke om hva som ville møte dem. Ski presterer årsbeste de første 20 minuttene. Gultrøyene følger kampplanen til punkt og prikke og har egentlig ganske god kontroll på Lier. Bortelaget varter opp med kompakt forsvar og godt angrepsspill. Litt bedre sikte og treff og det kunne fort ha stått både 0-1 og 0-2. Perioden ender imidlertid målløs.

Midtperioden blir jevnspilt. Endelig får sekretariatet litt å gjøre. Først tar Ski ledelsen etter drøye 6 minutter, så følger 10 minutter uten uttelling før hjemmelaget får lurt inn en ball. 3 mimnutter senere er Ski litt for offensive og glipper i markeringen bakover. 2-1; kattene har snudd kampen bare sekunder før siste pause.

Ski har vist utrolig lagmoral mange ganger tidligere. Intet unntak denne kvelden. Vi presser på med en gang og etter 12 minutter får vi lønn for strevet og 2-2. Deretter er det meget jevnt, kanskje med et ørlite overtak til gjestene.Det er imidlertid de røde fra Lier som setter 3-2 med bare 1 minutt og 22 sekunder igjen på kampuret. Ski tar ut keeper i et siste forsøk på å kapre et velfortjent poeng. Og sannelig: 38 sekunder før slutt får Ski pirket inn utlikningen. 3-3. Deilig! Med dette ene poenget sikret Ski 3. plass i 2. divisjon.

En av Skis beste kamper. Laget er tro mot kampplanen og stiller virkelig opp for hverandre. Herlig keeper-, forsvars- og angrepsspill. Imponerdene lagmoral og vilje. Deilig å få en slik kamp på tampen av sesongen. Nå venter returoppgjør mot Lier allerede f.k. fredag kl. 19 i Alliansehallen. Tipper det blir minst like spennede og jevnt. Og tøft – Ski mønstrer antageligvis bare 7 utespillere. Så flott om publikum stiller opp som en 8. og 9. spiller. 🙂

Lier-Ski: 3-3 (0-0, 2-1, 1-2)

Laget (mål+assist):
Sølvi (målvakt), Adele, Balto (0+1), Anita (0+1), Nilsen (3+0), Veronica (0+1), Vibeke (0+1), Heidi, Helene

En kommentar om “D1: Årsbeste mot serieleder

Det er stengt for kommentarer.