Lier seriemestere

Damelaget tok fredag kveld (7.4) i mot Lier til returoppgjør i Alliansehallen. Med seier ville vi gitt seriemesterskapet til Haugerud, og tatt i betraktning at vi til tider spilte ut Lier for en drøy uke siden, ventet vi et heltent bortelag denne kvelden.

Det var ikke bare et heltent lag som kom, men også et busslass med glade supportere. Så mange som lager liv har det ikke vært på en seniorkamp på hjemmebane på lenge 🙂

På banen skulle man tro vi var i gang med 4. periode av forrige match var i gang. Ski skaper masse sjanser og er nære ved å ta ledelsen flere ganger de første 10. Dessverre er det gjestene som tar ledelsen, og da bytter vi plutselig ut lagmoralen fra sist med noe helt annet. Lier dominerer resten av perioden og vi stresser, og da går det som det må. 15 sekunder før pause får Lier 2-0. En fantastisk Sølvi hindrer at det blir mer..

Fokuset i pausen var at vi skulle reise oss. Det blir svar med en gang når Vibeke kriger inn en retur i første bytt. Dessverre svarer Lier, men bare minutter senere sørger Hille for 2-3. Fyrverkeriet av en periode fortsetter. Lier øker igjen til 2-4, før Barbi reduserer til 3-4 etter ca 7 minutter spilt. Resten av perioden er preget av duellspill og to utvisninger til Ski, før Lier nok en gang får et mål på tampen av perioden. 3-5 før de siste 20.

Dessverre for oss må Crosby gi seg seg etter to strålende perioder etter å ha slått opp ankelskaden mot slutten av 2. periode. Med 7 spillere kjemper vi allikevel tappert, men Lier blir for sterke. Vi tar med oss et mål og at vi i en lengre periode spiller glimrende etablert angrepsspill som hadde fortjent flere mål. Sitat Vibeke fra ca 6 minutter etter endt power-play: «Er vi fortsatt i overtall?». Så gode var vi i etablert – moro! Kampen ender 4-8, og med det blir Lier seriemestere. Vi gratulerer og gleder oss til revansje neste år (hørte rykter om at dere takket nei til opprykk 😉 )

Kort oppsummert har vi hatt en meget oppløftende sesong. Vi ender på 3. plass i samme divisjon som vi rykket ned fra forrige sesong (men beholdt plassen allikevel – only in floorball 🙂 ). Laget har utviklet seg bra, særlig i ballspillet mot slutten av sesongen. Håper det fortsetter!

Til slutt ønsker vi Helene lykke til i Tunet neste sesong. Håper og tror at hun kommer til å gjøre det veldig bra der!

Ski – Lier: 4-8 (0-2, 3-3, 1-3)
Utvisninger:
Lier: 2×2
Ski: 2×2 (Hille og Hille)

Laget (mål + assist): Sølvi (MV), Helene (1+0), Anita, Hille (1+1) Barbi (1+0), Heidi, Vibeke (1+1), Crosby, Veronica (0+1)