Damelaget ønsker flere spillere

_7000975

Skis damelag i innebandy er en kjempeflott gjeng med godt humør, stå-på-vilje og massevis av spilleglede. Vi spiller innebandy for å ha det gøy og for å oppleve mestring både på egenhånd og sammen som et lag. Laget har en fin sammensetning av spillere i alderen 18 til 46. Noen har lang erfaring og andre er helt ferske – vi har rom for alle!

Innebandy er en fartsfylt lagidrett som alle kan mestre. Har du ingen erfaring med lagidrett fra før? Da er innebandy et ypperlig sted å prøve seg. Har du spilt håndball, fotball eller drevet med annen lagidrett? Da vil innebandy være nytt og spennende, men også ha kjente elementer.

Vi har to treninger i uken: Tirsdager fra 20.30 til 22.00 i Ski Alliansehall og torsdager fra 21.00 til 22.30. Hvis du vil være med på kamp spiller vi 12-14 kamper i løpet av en sesong. Så enten om du vil trene mye eller lite, har vi nok av muligheter for deg.

Vi håper å se deg på trening – det er bare å møte opp! Send gjerne en mail til lagets trener, Kristian Johannessen (kristian.ski.il.innebandy@gmail.com) først. Da kan vi sørge for at du får låne en innebandykølle hvis du ikke har det. Vel møtt!