D1: Seier i serieåpninga

Sesongens første kamp har latt vente på seg, men fredag kveld (3/11) var D1 endelig i gang. Ullensaker/Kisa ble sendt poengløse hjem fra Alliansehallen etter en god kamp fra vertskapet.

Gjestene åpnet imidlertid målprotokollen etter knappe 3 minutters spill. Ski kom seg raskt etter kalddusjen og vartet opp med mye godt spill. Halvveis ut i perioden utlikner Ski og få minutter senere er Ski i føringen 2-1. Resultatet står seg til pause.

I midtperioden har hjemmelaget marginene med seg. Bortelaget er farlig frempå ved flere anledninger, men stolper, forsvar eller keeper hindrer mål. I andre enden putter Ski 2 ganger, og 4-1 før siste periode.

De siste 20 minuttene blir jevnspilte og preges av mer kjemping og innsats enn av finspill. Snaue 5 minutter før slutt setter Ski 5-1. Selv om Ullensaker/Kisa reduserer til 5-2 bare 20 seknuder senere, er det aldri tvil om hvilket lag som kommer til vinne.

Et relativt tallrikt publikum fikk se en vel gjennomført serieåpning av Ski som kunne skilte med to debutanter, Antje og Dori, og et comeback, Sol, denne fredagskvelden. All tre, sammen med resten av laget, kommer meget vel fra det. Antje kliner sågar til med 2 mål. Ellers gjør Balto og Dori sine saker bra i periodene hvor de må spille ving i stedet for i en mer vant back-posisjon. Må også trekke frem Hæhre som stoppet utrolig mange baller (en «plast»-utgave av Magneto?) foran egen kasse. Neste kamp er en treningskamp i Alliansehallen tirsdag 14. november mot Holmlia (1. divisjon øst). La oss håpe det blir en fin gjennomkjøring før de to neste seriekampene borte mot Lindøya onsdag 29. novemberog Lier søndag 3. desember.

Ski-Ullensaker/Kisa: 5-2 (2-1, 2-0, 1-1)

Laget (mål+assist):
Sølvi (målvakt), Anja (målvakt), Adele, Balto (1+0), Veronica, Solveig (0+2), Nilsen (1+1), Hæhre, Dori, Antje (2+0), Hille (1+2)