H2: Tett batalje i Alliansehallen

Herrer 2 har ikke åpnet sesongen nevneverdig bra med tap 4-10 mot BVIF/Hauger, samt et knepent 7-8-tap i Regionscupen mot Haugerud 3. Fredag 3.11 var det duket for sesongens første hjemmekamp, og i tillegg var det duket for hele 3 debuter da William, Mats og Tobias fra G15 fikk sine første minutter i en seniorkamp.

Kampen ble en skikkelig slitematch med få mål og lite marginer begge veier. BMIL tar ledelsen tidlig, men Henrik B sørger for balanse 20 sek senere. Fra midveis i første til slutten av 2. er dessverre gjestene hakket hvassere. Stillingen er 1-3 før de siste 20.

Ca 6 min inn i 3. reduserer Helge på pass fra Ronny i det som kun kan beskrives som en het kandidat til årets mål – alltid pent med volleystyringer! Resten av perioden jager Ski utlikning, mens BMIL er farlig nærme på kontringer. Helt på slutten er samtlige gule sikre på at utlikningen er et faktum, men en tvilsom dommeravgjørelse sikrer isteden at alle poengene blir med tilbake til Frognerparken.

Veldig gøy å se G15 spillerne i aksjon – samtlige viste kjempeinnsats og taklet nivået meget bra. Håper å få de med (og flere) videre!

Ski 2 – BMIL 4: 2-3 (1-2, 0-1, 1-0)

Utvisninger:
Ski: 2×2 (Stian og Helge)
BMIL: 1×2

Laget (mål + assist): Tom (Målvakt), Joachim (Målvakt), Nico, Kristian, Stian, Henrik H, Helge (1+0), William, Tobias, Mats, Henrik B (1+0), Ronny (0+1), Alexander, Thai (0+1), Thoro