D1: Tett og jevnt som vanlig mot Lindøya

Onsdag kveld stilte et noe redusert Skilag opp i 2. etasje i Bjølsenhallen for å møte Lindøya. Pga sykdom var vi kun syv utespillere pluss Sølvi i mål denne kvelden. Det la dog ikke demper på innsats, guts og vilje, og det ble en jevn kamp som vanlig mot Lindøya.

I 1. periode får vi kampen inn i vårt spor. Vi setter tempoet (lavt, så vi ikke slet oss ut), og selv om det er farligheter i begge ender, er det fullt fortjent at vi tar ledelsen snaue 3 minutter før pause. Solveigs første Skimål på mange år! Og når målkontoen først er åpnet, setter Sol like gjerne 2-0 halvminuttet før pause på et lekkert langskudd.

Vi fortsetter som i 1. periode inn i midtperioden, men nå har Lindøya mer marginene på sin side. Nok en gang er det farligheter i begge ender. Stenger og feberredninger hindrer det som ville vært et velfortjent mål til vikarierende ving Dori – neste gang sitter den! Dessverre er det kun vertene som scorer denne perioden, og det hele tre ganger. Kampen er snudd med 20 minutter igjen.

Mange lag ville gitt opp med en kalddusj med 17 minutter igjen og spille, men det er ikke Skispiriten! På tross av hjemmelagets økning til 4-2 fortsetter Ski og presse på for flere mål. Men når Lindøya øker til 5-2 med drøye fem minutter igjen, ser det mørkt ut. Vi tar timeout og forbereder spill seks mot fem mot slutten. Og når Antje kriger inn redusering med tre minutter igjen, aner vi muligheten. Lindøya er gode med ball, og klokka tikker mot slutt. Når det kun gjenstår 16 sekunder blåses det innslag i et av hjemmelagets hjørner. De mener det var deres innslag så de tar timeout, mens vi tror det er vårt. Litt rar situasjon, men det ble nå til slutt vi som fikk ta innslaget. Og for et innslag det ble. Planen vi la i timeout’en blir utført ned til minste detalj og Solveig sikrer hat-trick og 4-5 med 12 sekunder igjen! Vi stuper i angrep rett fra den påfølgende duellen, og vi er så nær, så nær en mirakuløs opphenting de siste sekundene, men det ender til slutt 4-5.

På langt nær en dårlig kamp av oss – tvert i mot. Vi fighter hele veien og spiller mye fin innebandy. Nok en gang gjør flere flotte prestasjoner i uvante posisjoner (Vero og Sol på center og Dori på ving), og nok en gang er Heidi i veien for det meste motstanderen prøver seg på!

Neste kamp er allerede førstkommende søndag borte mot Lier. Også da ser det litt skummelt ut for antallet spillere.. Forhåpentligvis blir vi hvertfall en utespiller til.

Lindøya – Ski: 5-4 (0-2, 3-0, 2-2)

Laget (mål + assist): Sølvi (MV), Balto (0+2), Dori, Sol (3+0), Heidi, Antje (1+1), Vero