Minirunde 3 i Ekeberghallen

Vi stilte med to lag i helgen og begge lag la ned en enorm innsats.

Først ut var 2010/11 gjengen. Det ble hele fire kamper denne dagen, hvor den gamle kjenningen Tunet var først ut. De tre siste kampene var nye motstandere for oss. To lag fra Lille Tøyen og en siste kamp mot Fjerdingby.

Tunetkampen ble meget tøff da de hadde en spiller som var utrolig god, og som kunne score fra alle vinkler. Vi jobbet godt hele kampen, og klarte tilslutt å krige inn et mål. De tre siste kampene var mye jevnere. Her fikk vi styre spillet (i den grad de er spill i denne alderen) og fikk til mange fine pasninger og mål. Vi jobber også god i forsvar og i to av kampene slapp vi ikke inn mål. Flott fremgang både innsatsmessing og spillemessig.

De eldste spillerne gjorde også en fin runde. Motstandere var Lørenskog og to lag fra GIF. Kampene mot Gif var meget tøffe, men mot Lørenskog var det noe helt annet. Laget scoret flere mål og la ned en flott innsats.Lagbide 08-09 fra Stine.jpg