D1: Den halte, den vonde og den doble

Skis damelag gjestet UiO-studentenes storstue søndag formiddag (17/12). Pga. reiser, skader og sykdom var det en liten tropp som fant veien til hovedstaden. Så liten tropp at keeper Sølvi sporty nok gestaltet rollen som back denne 3. søndagen i advent slik at Ski hadde én innbytter. Det ble dessverre intet julemirakel i nye, flotte drakter. OSIs innbytterbenk er overfylt (hele 12 spillere), mens det altså er veldig glissent på Skis benk. Taktikken er klar: Spare krefter og kun gå på løpene som sannsynligvigs vil bære frukter i form av ballgjenvinning og/eller målsjanser.

Kampen er knapt i gang før det står 1-0 til studentene. Oi. Ski rister det av seg og kommer til den ene sjansen etter den andre, men null uttelling. Etter snaue 9 minutter er det 2-0. Uff da. Ski står på videre og minutter senere vanker det straffe til gjestene. Keeper er utspilt, men det er ikke stanga, klunk, og fortsatt 2-0. Ski skal dog få sin velfortjente redusering like etterpå. Nå er Ski i dytten, og etter et herlig raid av Hille står det 2-2 til pause.

I midtperioden sørger personlige feil, uflaks til Ski og tilsvarende hell til OSI at vertskapet vinner perioden 4-0. Det enste Ski oppnår er albue i mage, migrene og et dårlig kne. 6-2 til pause.

Gi seg? Aldri (selv om kneskaden tilsa det?). Målsettingen blir å unngå tosifra og å sørge for minst et Ski-mål. Ski tar ut sine siste krefter og reduserer til 6-3 før hjemmelaget øker til 7-3 og 8-3. Ski jobber på og har til dels store sjanser, men makter bare å redusere en gang. Det ender 8-4.

Rett og slett imponerende hva Ski får til med keeper som back, en ving med migrene (og derav dobbeltsyn), en potet (ving/center/back) med «halv» lunge og en ving med skadd kne. Dessuten er to av spillerne helt ferske. Med unntak av midtperioden hvor OSI har i overkant god flyt, spiller Ski uavgjort med dem i 2 perioder. Satser på at Ski mønstrer et fulltallig lag når OSI kommer på besøk (fredag 2. februar kl. 19.15) – da blir det forhåpentligvis andre boller. Nå krysser vi fingre og tær for at kneskaden hverken er alvorlig eller langvarig, og at alle er tilgjengelige og friske og raske når vi møter Lier fredag 5. januar kl. 20.45 i Alliansehallen. Vel møtt.

OSI-Ski: 8-4 (2-2, 4-0, 2-2)

Utvisninger: OSI 1 x 2 min

Lag (mål+assist):
Anja (keeper), Adele, Dori (1+0), Antje, Nilsen (1+1), Hille (2-0), Sølvi

En kommentar om “D1: Den halte, den vonde og den doble

Det er stengt for kommentarer.