D1: Nok et surt og knepent tap

Selv om vi gjorde en veldig god match på torsdag mot Lindøya, var det rimelig surt å ikke få hvertfall et poeng for innsatsen. Mot Ull/Kisa søndag håpet vi på samme gode innsats, men bedre uttelling foran mål.

Kampen begynner veldig likt som mot Lindøya, men vi har et spillemessig overtak. Det er derfor ikke ufortjent at vi tar ledelsen etter drøye 14 minutter på et lurt skudd fra Vero. For en gangs skyld scorer vi først! Gleden blir dog kortvarig når vi ikke henger helt med mot slutten av perioden. 1-1 til pause.

I midtperioden går vertene ut på en bølge av selvtillit fra utlikningsmålet i slutten av 1. periode. De tar umiddelbart initiativet i kampen og tar også fortjent ledelsen tidlig i perioden. Men i kjent Skiånd lar vi oss ikke knekke på noen som helst måte. Litt marginer i tillegg til utmerket forsvarsspill stenger buret bakover. Bare synd det er reprise fra forrige kamp fremover – nok av sjanser, men ingen uttelling.

Siste periode er kun 11 sekunder gammel når Gul utlikner – på backhand! Og nå øyner vi så absolutt muligheten for både 1 og 3 poeng. Dessverre fortsetter den dårlige uttellingen fremover. Og selv om forsvaret er bunnsolid, hjelper det lite når en ball går via en Skifot og i mål. Nok en gang blir vi nødt til å plukke ut keeper mot slutten, og nok en gang blir det bare nesten. To sure 2-3-tap på en uke!

På tross av at det føles litt surt, er det også veldig gøy å se jentene spille disse to kampene. Vi fighter i alle dueller, spiller bra ball og er, tross alt, veldig gode bakover. Også morsomt at Dori spiller råbra i Hæhres fravær på centerplass.

Nå blir det å trene på avslutninger frem mot neste kamp som er allerede fredag (2/2) hjemme mot OSI. Her er vi lettere revansesugne etter å ha tapt med 6 utespillere, hvorav en keeper, en med migrene og en med røket korsbånd i forrige kamp.

Ull/Kisa-Ski: 2-3 (1-1, 1-0, 1-1)

Laget (mål + assist):
Anja(MV), Sølvi (MV), Adele, Gul (1+0), Balto, Vero (1+0), Antje, Dori, Anita, Nilsen (0+1)