D1: Hakk i plata

Ski møtte OSI fredag kveld (2/2). Et skadeskutt Ski fikk bank 8-4 i borteoppgjøret, og vertene så frem til å revansjere seg denne kvelden i Alliansehallen. Å ønske det, ville det, tenke det, men å gjøre det? Det ble dessverre bare med tanken. Kampen starter riktignok bra. Ski er på hugget og tar ledelsen 1-0 etter to og et halvt minutt. Deilig å få en tidlig uttelling med tanke på hvordan Ski har slitt med å få ballen i mål de siste kampene. OSI er imidlertid med på notene og utlikner etter halvspilt periode. Uflaksen vil ingen ende ta: Rett før pause treffer ballen en Skifot og triller akkurat over mållinja. Gjestene har snudd til 1-2.

I midtperioden sliter Ski med timingen: Enten brukes det for kort tid med ballen eller så brukes det litt for lang tid. Kort oppsummert en dårlig periode av Ski hvor Oslostudentene øker til 1-4.

OK, 20 minutter igjen og samling i bånn. Siste periode skal vinnes. Som sagt så gjort. En tidlig redusering til 2-4 gir fornyet energi. Halvveis ut i perioden er nok en redusering et faktum. 3-4 og Ski øyner håp om poeng. Ski kjemper, skyter, tar ut keeper og er nære, så nære en utlikning. Men nei, det vil seg ikke. Nok et bittert ettmålstap.

Ski vinner metallstatistikken 3-1 og siste periode 2-0, men taper kampen 3-4. Med unntak av midtperioden, gjør Ski nok en god kamp. Vi scorer mål og kommer sterkt tilbake etter den svake midtperioden. Sedvanlig herlig laginnsats. Stor takk til publikum for støtten og velkommen tilbake på neste hjemmekap søndag 11/2 i Skihallen kl. 17.15.

Ski-OSI: 3-4 (1-2, 0-2, 2-0)

Laget (mål+assist):
Anja H. Strøm (MV), Adele H. Strøm, K. Gulheim, Balto, (1+0), V. Nielsen, K. Liseter (0+2), H. Hæhre, A. Olsen, D. Konrad, Nilsen (2+0)