H2: Klatrer på tabellen

Herrer 2 er i dytten om dagen og fredag (2.2) tok de i mot Bærums Verk i Alliansehallen. Hjemmelaget mønstret 8 utespillere, mot bortelagets 7. Det ble en jevn kamp i 2 perioder.

Første halvdel av 1. periode dominerer vi totalt og Oskar W og Magnus gir 2-0 etter drøye minuttet spilt. Men derfra og faktisk helt ut 2. periode, slipper vi Verket inn i kampen og det er helt jevnt. 5-4 ledelse før siste periode.

Med kun tre innbyttere og Andy utvist i 2+10 minutter siste del av 2. periode og første halvdel av 3., ble det litt som et veldig langt undertall. Vi kontrollerer greit, men det skapes ikke allverden. Nesten med en gang Andy er tilbake på banen, går han like gjerne opp og scorer. Påfølgende mål av Magnus og Thai punkterer kampen og vi vinner konfortabelt 8-4.

Veldig moro med nok en juniordebut i dag: Oscar spiller sin første kamp på seniornivå og legger ned en herlig innsats. Hadde fortjent mål (var nære flere ganger)!

Ski 2 – BVIF/Hauger: 8-4 (2-2, 3-2, 3-0)

Utvisninger:

Ski: 4×2 (Stian, Andy, Nico, Andy), 1×10 (Andy)

Laget (mål + assist): Tom (MV), Roger (MV), Stian (0+1), Oscar S, Oskar W (1+1), Thai (1+0), Magnus (2+0), Andy (1+0), Kristian, Nico