D1: Dårlig betalt

Torsdag kveld (25/1) gjestet Lindøya Alliansehallen. Gjestene viste seg å være av det småfrekke slaget og ranet med seg tre poeng. Kampen startet med en jevn og målløs periode til tross for nok av avslutninger til begge lag. Ski rir av et undertall med godt kompakt forsvar og herlig innsats. Forover er ikke marginene på Skis side, men en god start.

I midtperioden fortsetter knivingen. Ingen av lagene får et reelt overtak. Halvveis ut i periooden ryker Ski på en ny 2-minutter. Igjen er forsvaret bunnsolid helt til det glipper 10 sekunder før fullt mannskap. Resten av perioden er jevnspilt. Ski har flust med sjanser, men ballen vil ikke i mål. Rett før slutt er Ski nære på, men i stedet for utlikning, kontrer Lindøya inn 0-2.

Ski føler seg snytt og bestemmer seg for å brette opp erma ytterligere. Målsettingen er klar: få hull på byllen og vinne siste periode. Det butter imidlertid imot foran Lindøya-målet. Halvveis ut i perioden øker gjestene til 0-3. Det ser mørkt ut. Men vi snakker om Ski, så her er det ikke snakk om å gi seg uten sverdslag. Trener Kristian tar grep og tar ut keeper. Med 1 minutt og 30 sekunder igjen, får endelig Ski sin velfortjente uttelling. 1-3. Nå har Ski fått blod på tann, og 40 sekunder senere står det 2-3! Lindøya kjenner Ski puste dem i nakken, men bortelaget klarer å holde hodet kaldt og å holde på ballen slik at vertene aldri kommer nærmere.

En mye bedre kamp av Ski enn 3-7-tapet mot Lier 5/1. Tydelig at et par uker med trening har gjort godt. Føles dog som et ran at Lindøya tar med seg alle poenga til Oslo. Nå er det bare å prøve å reise kjerringa mot Ull/Kisa søndag ettermiddag (28/1). Tvi, Tvi.

Ski-Lindøya: 2-3 (0-0, 0-2, 2-1)

Utvisninger: Ski 2 x 2 min

Laget (mål+assist):
An. H. Strøm (MV), Tangerud (MV), Ad. H. Strøm, K. Gulheim, Balto (1+0), V. Nielsen (0+1), K. Liseter (1+0), A. Hofgaard, D. Konrad, A. Olsen, A. Nilsen (0+1)

En kommentar om “D1: Dårlig betalt

Det er stengt for kommentarer.