H2: Langt av sted

Herrer 2 dro søndag (17.12) så langt det går an i Oslo og Akershus Bandyregion for å spille kamp mot Holeværingen. Og når jeg skriver «Herrer 2», mener jeg en H1 spiller, en junior og hele fire utespillere og en keeper fra H2. Det gikk som det måtte..

Vi hadde et håp om at hjemmelaget kanskje ville prøve å styre spillet og la oss stå i forsvar slik at vi kunne gå på kontringer. Men den gang ei. De gjør det de er gode på, nemlig å slå langt og banke inn baller på hel og halv volley. 1. perioden ender 2-0 til hjemmelaget.

I 2. periode ruller vi opp og spiller god og enkel innebandy. På 4,5 minutter er vi brått i ledelsen. Holeværingen rister dog av seg sjokket og får parkert forsvaret igjen, og da kommer også kontringene og målene. Men vi er nærmere når vi går til pause på 4-3.

De siste 20 begynner med nok et mål til vertene. Deretter bølger det en del frem og tilbake, før vi endelig får litt flyt igjen. Først får vi vårt eneste møkkamål for dagen når undertegnede lomper ballen via en uheldig Holeværing i mål, før Helge gjør alt selv og banker ballen i mål kun sekunder senere. 5-5 med 10 minutter igjen og vi øyner håp om poeng. Men på tross av seks trøtte utespillere, legger vi oss ikke bakpå, og det straffer seg mot et sånt lag. 6-5 og 7-5 kommer på et par sekunder med fire minutter igjen. To minutter før slutt kommer spikeren når hjemmelaget ikke får utvisning for feil avstand på et frislag hvor motspiller er 40cm unna fordi ballen ikke lå stille, noe som tidligere i kampen betydde nytt frislag. Isteden får de lov til å gå opp å fastsette sluttresultatet til 8-5.

Med en så liten tropp gjør vi oss så absolutt ikke bort med tremålstap. Det føles allikevel alltid surt å kjøre 1,5 timer hver vei for å tape. Allikevel er det moro at vi hele veien prøver å spille innebandy. Litt rart å ha ballen desidert mest mot et lag som var dobbelt så mange, men god trening allikevel. La oss håpe vi er fulltallige når returoppgjøret kommer.

Holeværingen – Ski 2: 8-5 (2-0, 2-3, 4-2)

Utvisninger: Holeværingen 2×2

Laget (mål + assist): Tom (MV), Henrik B (2+0), Stian (0+2), Helge (1+0), Ronny (0+1), Tobias, Kristian (2+1)