D1: Juleferien over

Fredag 5.1 tok Skis damelag imot Lier i Alliansehallen. Lier har ikke vært like solide denne sesongen, og har til og med meldt WO ved to anledninger – den ene mot oss. Men denne fredagen stilte de 9 utespillere som bar mindre preg av juleferie enn vertene.

Den 1. perioden er jevnspilt, selv om Lier har et lite spillemessig overtak. Vi sliter litt med å få god rytme på byttene – kanskje ikke så rart da dette er sesongens første kamp med to rekker takket være skadecomeback fra både Anita og Kristine «Gul» Gulheim. Lagene går til pause på 1-2.

Sist kamp mot OSI hadde vi en midtperiode med lite flyt, og det gjentar seg i dag. Lier kobler grepet om kampen, og selv om vi har våre sjanser, inkludert stolpeskudd fra Gul, er dette gjestenes periode. 0-3 i perioden og 1-5 før de siste 20. Et tungt utgangspunkt for et litt feriepreget hjemmelag.

I kjent Skistil gir vi oss dog ikke og det tar drøye fire minutter før kapteinen tar ansvar og reduserer med et flott backhandskudd. Vi er langt mer med i starten av perioden, men så melder kondisjonen seg litt igjen og Lier får igjen økt ledelsen til 2-6 med 6 minutter igjen. Vi tar timeout, og det blir umiddelbar svar på tiltale. Nå er gjestene under det største presset de har vært hele kampen, og det betaler seg raskt. Vi fortsetter å presse, men dessverre er det Lier som får kampens siste mål. Det ender med det 2-2 i siste periode og 3-7 totalt.

Det blir meget spennende i neste kamp mot Lier hvis både de og vi klarer å stille like mange spillere. For denne fredagen er det laget med mest krefter som vinner. Vi viser til tider at vi er fullt på høyde med Lier, spesielt i starten og slutten av 3. periode, noe som igjen viser moralen som bor i laget. Moro også med to skadecomeback, samt sporty av en syk Anja som holdt ut i 1. periode og Sølvi som kommer løpende til unnsetning resten av kampen.

Ski-Lier: 3-7 (1-2, 0-3, 2-2)

Laget (mål + assist):
Anja (MV), Sølvi (MV), Adele, Kristine G, Balto, Solveig (1+0), Veronica (0+1), Kristin (0+1), Antje (1+0), Heidi, Anita, Nilsen (1+0)