Minirunde 4 på Jessheim

Ull/Kisa var arrangør for sesongen fjerde minirunde. Stedet var Jessheim is- og flerbrukshall, et anlegg så ferskt at veien/adressen vi skulle til ikke eksisterte på de fleste bilers GPS (noe som førte til at ikke alle traff på første forsøk….).

Og Begge våre lag spilte på lørdagen. Først ut var 1. og 2. klassingene, som etter hvert kunne stille hele 10 spillere denne runden. Noe senere på dagen var det 3. og 4. klassingene som inntok manesjen i dette fantastiske anlegget.

 

De yngste, som var rekord mange, møtte først et BMIL-lag som også hadde vansker med hallens geografiske plassering. Ved kampstart var de kun 3 spillere og en storebror. Vi kastet oss rundt og lånte bort både spillere og keeperutstyr, så kamp ble det.

Resten av dagen gikk med på lek i hallen, tur i kantina og kamper mot Nor 92 og Tunet. Bra innsats hele veien og minst 3 stykker scoret sine første mål i kamp. Selvfølgelig fikk spillerne en flott premie før de satte nesa hjemover.

Samme sted noen timer senere var det de eldste mini-ene som sto for tur.

Etter en tøff start de første 5 min på første kamp med tre mål imot på rappen, storspilte gjengen videre!! Gode pasninger, godt spill, bra forsvarsspill og knall innsats fra alle!! Mange mål i både kamp to og tre resulterte i strålende fornøyde barn.