Minilagene: Minirunde på hjemmebane

Det er alltid stas med minirunde på hjemmebane. Denne gangen stilte vi med hele 5 lag. To lag i 2011 klassen, et i 2009 klassen, et i mix 2012 klassen og et jentelag. Alle lagene la ned en kjempe innsats.

Første lag ut var 2011-lagene som åpnet hele ballett kl 09.00. Da lagene spilte helt parallelt så det ut som om to sykdomsforfall kvelden før kunne skapt problemer, men det ble ikke noe problem. Begge lagene, med en og ingen innbyttere, la ned en kjempe innsats. Lagene spiller godt, og viser at de er i utvikling. Masse flott spill opp langs vantet og inn på mål, akkurat som de voksne. Det ble masse flott spill og mange fine mål.

 

Mot slutten av lørdagen var det de eldste «miniene». De fikk to jevne kamper mot Lille Tøyen og Asker. Her viste de også de har utviklet seg godt det denne sesongen. I siste kamp mot Tunet, fikk vi en innebandy leksjon. De spiller ball på et helt annet nivå enn noe undertegnede har sett på dette nivået og vi slipper inn mange mål. Det som er positivt er at vi i perioder spiller jevnt med dem, og det er når vi legger inn litt ekstra innsats. Da får vi mer ball og scorer faktisk noen flott mål mot denne fantastiske motstanderen.