Historisk jentelag!

Søndag stilte vi med historiens første aldersbestemte jentelag. Det passet ekstra godt at det var på hjemmebane, for dette ga mersmak. Vi har derfor plass til mange flere jenter i alderen 5-9 år (født 2008-2012).

Laget som bestod av jenter i alderen 5-9 år gjennomførte en fantatisk minirunde. Først spilte nesten alle sammen med guttene lørdag, for så å legge ned like stor innsats dagen etter. Vi møtte lag fra Nittedal og Lille Tøyen.

Den første kampen virket det som om vi ikke hadde våknet helt, men det hadde heldigvis ikke motstanderen vår Nittedal heller. En jevn og fin kamp av alle involverte. Deretter sto Lille Tøyen for tur. De er nok ikke like rutinerte som oss, men det tok lang tid før vi klarte å lure noen baller inn bak målvakten deres. Den siste kampen var igjen mot Nittedal. Denne gangen var vi mer med, og var gjorde en mye bedre kamp enn den første. Alle jentene står på i samtlige 17 minuttene i hver kamp.

 

Lagbilde jener veronicaDet var en stolt trener som kunne se laget sitt ta imot velfortjente medaljer!

 

Jentene trener og spiller til daglig (på tirsdager) sammen med gutta og har ingen problemer med det. Men vi ønsker oss noen til så vi på sikt kan ha egne jentelag.