D1: Jaaaaa, endelig

Endelig var det klart for kamp igjen etter tap og seier på walk over og utsatte kamper. Fredag kveld (9/3) avsluttet Ull/Kisa serien i Alliansehallen mot Ski. (Ski serieavslutter borte mot OSI lørdag etter påske (7/4).) Feststemte gjester og bortesupporterer fikk dog ikke så mye å juble for da Ski vartet opp med årsbeste. Første periode er bare sekunder gammel når Ski ryker på en utvisnig. Ski rir av undertallet med et disiplinert og kompakt forsvar. Dette setter standarden for resten av kampen. Halvveis ut i perioden tar Ski ledelsen som beholdes til pause.

Midtperioden blir jevnspilt med mange storer sjanser til begge lag. Kampen er herlig intensiv, og alle gir alt. Godt forsvar, gode sisteskanser og metall hindrer noteringer i målprotokollen.

De siste 20 minuttene blir like jevne og farstfylte som de første 40. Både hjemme- og bortelag er farlig frempå ved mange anledninger. Ski får til slutt lurt inn ballen, 2-0 og 8 minutter igjen. Spillet bølger frem og tilbake, og Ull/Kisa får redusert med ett minutt igjen på matchuret. Ski holder hodet kaldt og holder på ballen: 3 poeng sikres.

Årsbeste av Ski. Herlig innsats, flott samspill og en keeper med en ytterst god dag på jobben gjorde dette til en meget artig kveld. Ski ligger nå på 4. plass. Uavgjort eller seier mot OSI og 4. plassen er i boks.

Ski-Ull/Kisa: 2-1 (1-0, 0-0, 1-1)

Laget (mål+assist):
S. Tangerud, Adele H. Strøm, Sol Østby, Balto (0+1), H. Hæhre (1+0), Nilsen (1+0), A. Hofgaard, D. Konrad, Gulheim, K. Liseter (0+1)