Nok en vellykket Minirunde

Nittedal Wolves arrangerte denne helgen minirunde i Ekeberghallen. VI stilte med tre lag, og det var som vanlig stor stas. Denne gangen hadde også 08/09- gjengen to debutanter.

2010-2011 laget begynte tidlig om morgenene og spilte tre raske kamper mot lag fra Hakadal, Tunet og Nittedal. Vi scoret mål i alle kamper og la ned mange meter med løping. Særlig i den 2. kampen, mot Tunet, fikk vi vist mye av det vi trener på.Action, lag 1 b

Det andre laget gjorde fine kamper mot Lambertseter, Bærums Verk og GIF. Mange målscorere og målvakter som virkelig sto på!

 

Sist ut var 08-09 laget. De fikk en tøff start mot Nittedal, men etter det gikk det veldig bra. Morsomme kamper mot GIF og BSK.  Mange målscorere og masse fint spill med mange fine pasninger. To debutanter til i dag er morsomt så dette blir spennende fremover.

Lagbilde 3