G13: To strake seire og med i gullkampen igjen!

G13 (som spiller et år opp) har vært med i toppen av 2 div hele sesongen, men et tap i feriemodus så så en gullkampen forsvinne. Fredag 16. mars var Drøbak/Frogn 2 på besøk i Alliansehallen, dessverre var det et sterkt redusert Drøbakslag på grunn av sykdom, skader med mer. De som kom kjempet som løver, men Ski tok en komfortabel 11-3 seier uten spillemessig å imponere.

G13
Fornøyde spillere etter seier over Strømmen

Søndag gikk turen for bortekamp mot Strømmen som med seier kunne knipe en 3. plass i serien. På enkelte spillere virket det som kampstart var kl. 08 om morgenen, så oppvarmingen gikk i slow-motion. Forsøk på å vekke hjelper kun litt og når kampen starter, så blir vi overkjørt av et meget aggressivt Strømmen. Pang pang pang og vi ligger under 0-3 etter 3 minutter …. Heldigvis så vekkes flere spillere mer til liv og vi kjemper oss inn i kampen. Utligner til 3-3, men Strømmen tar igjen ledelsen før 1. pause.

Kort fortalt så var det en alvorsprat i garderoben og nå er alle mer på notene. Strømmen laget som er et år eldre og jevnt over fysisk større, bruker fysikken men vi er nå med på «krigen». Snur kampen med 2-0 i perioden og leder 5-4 før siste. I tredje har vi mer kontroll men får ikke satt spikeren, og Strømmen stoppes flere ganger av en god keeper for dagen (Kevin). Til slutt utligner Strømmen og det koker på banen, benken og tribunen. Mindre temperatur blir det ikke når vi utnytter et frislag i offensiv sone og setter 6-5. Rir av sluttminuttene som kan oppsummeres som hektiske.

Takk til Strømmen og egne spillere for en underholdende time i Slorahallen.

Med seieren så er vi med i gullkampen igjen, seriefinale borte mot Asker etter påske.