H2: Digg seier!

2. laget startet påskefeiringen tidlig da de tok turen til Voksenhallen for å møte BMIL 4 torsdag (22.3). Man skulle riktignok tro at mange hadde tatt ferie allerede, da bare syv utespillere fordelt på to fra H1, fire spreke og raske og en relativt redusert H2-spiller, samt Tom i mål hadde mulighet til å være med. Det skulle dog vise seg å fungere veldig bra.

Thai tok ansvar å satt taktikken: Vi prøver oss på 2-2-1. Både fordi vi er avhengige av å ligge lavt og utnytte de mulighetene vi får, men også fordi undertegnedes ryggsituasjon gjør at å spille spydspiss (eller «Fisherman’s friend» som jeg ble døpt av hjemmelaget, fullt fortjent) er helt perfekt. Hjemmelaget starter riktignok kampen best med to relativt kjappe mål før vi får satt forsvaret skikkelig. 2-0 står seg til pause.

Vi har så absolutt ikke gjort oss bort mot hjemmelagets to rekker, og når Nico reduserer tidlig i 2. periode, får forsterket den følelsen. Ledelsen økes til 3-1 igjen, men så kommer en dødelig effektiv 3-minutters periode. Først banker Magnus inn 2-3 på hel volley (var ikke høy kølle med gule øyne hvertfall 😛 ) før Helge lurer inn utlikningen. Vertene svarer og får ledelsen 4-3 før de siste 20, men på dette stadiet hadde vi allerede gjort en kjempematch, og det virket som BMIL var litt rådville.

Og de ble ikke mer sikre av at Magnus «slegger» inn nok en utlikning i starten av den siste perioden. BMIL har selvsagt hatt mest ball hele kampen, men antall farligheter de skapte ble mindre og mindre utover i kampen. Det vises tydelig når vi får et undertall litt over midtveis i perioden som ris av mesterlig. Og så, med drøye tre minutter igjen å spille velger «Hjerpers» å teste om slagskuddet fortsatt funker. Brådd er vi i ledelsen for første gang i kampen! Monolitten forsøker å presse mot slutten, men vi rir av – digg!

BMIL 4 – Ski 2: 4-5 (2-0, 2-3, 0-2)

Utvisninger: Ski: 1×2 (Thai)

Laget (mål + assist): Tom (MV), Kristian (0+2), Thai, Stian (0+1), Magnus (2+2), Helge (1+0), Nico (1+0), Henrik H (1+0)