D1: Lønn for strevet

Skis damer avsluttet sesongen lørdag formiddag (7/4) i Oslo-studentenes storstue Domus Athletica. Av ymse årsaker stilte Ski med bare 6 utespillere. Det ble med andre ord ei meget god treningsøkt. Ski spilte klokt de første 20 minuttene (og resten av kampen) – det gjaldt å porsjonere ut kreftene riktig. Det ble jevntspilt med et par gode sjanser til begge lag, men 0-0 til pause.

I midtperioden økte OSI tempoet. De innså at de måtte prøve å utnytte fordelen av å ha 2 fulle rekker. Ski er imidlertid disiplinerte, kompakte i forsvar og heldige. Tror OSI har 2 i metallet før halvspilt. Studentene får til slutt hull på byllen med et vakkert skudd i krysset, men gleden blir kortvarig da Ski utlikner få minutter senere. OSI presser på, men Ski kjemper som løver og er selv farlig frempå ved et par anledninger, men det er bare vertene som får uttelling.

2-1 før sesongens siste 20 minutter. Det begynner å tære på – mange slitne Skibein nå, men dette er Ski, og i kjent stil gir laget aldri opp og utlikner drøyt halvveis ut i perioden. De siste minuttene er det bortelaget som jakter seiersmålet, men til tross for overtallsspill makter ikke Ski å avgjøre. 2-2 er dog mer enn godtkjent med tanke på 6 utespillere og OSIs rekordmange metalltreff.

Ski ender dermed på en 4. plass i årets 2- divisjon. Flott å se at vi klarer å komme tilbake etter å ha ligget under to ganger. Det gode spillet fortsetter og viser at forrige kamp ikke bare var et blaff. Nå får vi bruke tiden godt til å bli friske, raske og skadefrie, så kan det det bli enda mer gøy neste sesong.

OSI-Ski: 2-2 (0-0, 2-1, 0-1)

Lag (mål + assist):
Anja, Sol (0+1), Balto, Adele, Nilsen (0+1), Dori (1+0) og Kristin (1+0)

(Med forbehold om feil. Intet kampskjema, så referatet baser seg på forfatterens upålitelige hukommelse og fare for falske minner.)