G13 er seriemestere!

Søndag 8. april var det klart for seriefinale i Heggedalshallen mellom Asker og Ski G13 – 2 div. Forutsetningene var klare (nesten), det laget som vant kampen ble seriemester. Det var litt usikkerhet i troppen før kampstart, da vi har variert litt i prestasjonene etter vinterferien. Men taktikken var klar, ikke ta noen sjanser i forsvar, tørre å holde i ballen i offensiv sone og løpe og prate som vi gjør på trening men ikke alltid i kamp.

Kampen er i gang og det er tydelig at Asker har relativt samme taktikk, det blir en stillingskrig de første minuttene. Så bølger det mer og mer, men uten de helt store sjansene til noen av lagene. Etter drøye ti minutter spill, så mister vår back køllen i en duell ved vantet og Asker er effektive i det som blir et overtall og setter 1-0. Kampen fortsetter jevnspilt og så er det vi som får åpningen ved en forløsende pasning fra Bernard til Sander, som kontant setter utligningen drøye minuttet før første pause.

Andre periode fortsetter som første, en god jevnspilt kamp i høyt tempo. Midtveis får Asker en kontringsmulighet, men to ganger Oliver er raske hjem og unngår en større målsjanse, men vi får en to minutter. Grei avgjørelse og meget greit undertallsspill følger. Det blir tøffere og tøffere i duellene, men et godt dommerpar holder kampen under kontroll. Perioden ender målløs og spenningen er på topp inn i siste periode.

Høyt tempo, tøffe dueller og temperaturen stiger og stiger. Målsjanser til begge lag, men gode keepere på begge lag (Kevin hos Ski) holder buret rent. Ski har mest ball på slutten, men Asker er farlige på kontringene. Drøye tre minutter før slutt får vi en gyllen mulighet. Spill 5 mot 4, og vi tar timeout. Enkle instrukser på powerplay spillet og gutta spiller overtallsspill etter læreboka uten den siste lille…  sjanse på sjanse men ballen vil ikke inn. Selv 5 mot 5 siste minuttet så holder vi trykket, men det ender 1-1.  Takk til begge lag for en kjempe spennende og god innebandy kamp.

Ved uavgjort trodde vi begge lag at Bærums/Verk, som Asker og Ski endte på 33 poeng, vinner serien på bedre målforskjell. Men så viser det seg at det er innbyrdes kamper mellom lagene som ender på lik poengsum som gjelder. Ski har to uavgjort mot Asker og en seier og en uavgjort mot Bærums/Verk, og blir seriemester med minst mulig margin.

I følge sikre kilder så er dette Ski IL Innebandy sitt første aldersbestemte lag som blir seriemester, og det i alderstrinnet over. Vel fortjent til alle spillerne som har bidratt på kampene gjennom sesongen.

Bildet er med en passe fornøyd gjeng som bare skulle visst ….

Laget besto av Kevin, Håkon, Oliver, Kristoffer, Mathias, Bastien, Theo, Sander, Oliver, Bernard. De gutta som ikke hadde mulighet til å være med  i går har også sin rettmessige andel i pokalen.

Super gjeng !!!