Sesongens siste minirunde

Lørdag var minilaget på sesongens siste minirunde, denne gangen i Apalløkka med Grei som arrangør. Vi stilte med to lag, et i 2011 klassen og et i 2009 klassen. Da vi var for få til to lag og for mange til et i begge aldersgrupper var vi så heldige at begge lag fikk fire kamper.

Først ut var som vanlig første- og andreklasse gjengen. Vi spilte første kamp klokken 09.00 og deretter gikk det slag i slag. Laget leverte fire flotte kamper, hvor alle sto på i samtlige 4*17 minutter. Det er virkelig synd at dette var siste runde, for i dag var det mange som virkelig fikk det til. Vi møtte fine lag i fra Holmlia, Bærum, Frogner og Fagerstrand.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

De yngste hadde så vidt fått pokalen sin før det var de eldstes tur. De var rekordmange, hele 11 spillere. Ina (mammaen til Filip) og Mats (storebroren til Filip) debuterte som lagledere, og ledet laget i fire kamper mot Lørenskog, Nittedal, Tunet og Gjerdrum. Debuterte gjorde også Emil, noe han gjorde både som målvakt og målscorer. Etter masse god innebandy fikk de sine velfortjente pokaler.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

Takk til Grei for et flott arrangement!