D1: Storseier

Damelaget tok i mot NOR 92 fra Drammen fredag kveld (9.11). Det ble en resultatmessig jevn affære i 2×20 før Ski sa takk for besøket og sendte drammenserne hjem med hele 12 mål i sekken.

Ski tar kommandoen i spillet fra første duell men sliter noe med uttellingen. Halvveis i periden får vi hull på byllen, men det blir ingen ketsjupeffekt helt enda. Isteden svarer gjestene mot slutten av perioden slik at lagene gikk til pause med 1-1.

2. periode fortsetter i samme spor, men istedenfor at det er Ski som scorer, er det NOR som tar ledelsen snaut halvveis i perioden. Det vil ikke vertene ha noe av og 3 minutter senere står det 4-2. Nå hadde vi håpet at lufta gikk litt ut av gjestene, men de gir seg ikke. 4-3 to minutter før pause, men nok en gang svarer vi kjapt slik at pauseresultatet er 5-3.

Den siste perioden blir enveiskjøring. Endelig får vi betalt i målprotokollen for dominansen i banespillet. Det er tidvis vakkert angrepsspill med flotte kombinasjoner og gode avslutninger. I tillegg er gjestene sikkert slitne etter å ha stått i mot et stort press gjennom hele kampen. Ski gir seg ikke før 3. periode er vunnet hele 7-0 og kampen ender med det med komfortable 12-3.

Knallinnsats av alle i denne kampen, men jeg vil særlig fremheve Antje og Gulheim som spiller kjempebra på uvant plass. I tillegg var Kristin rå på vingen i dag, en konstant trussel for motstanderens forsvar!

Ski – NOR 92: 12-3 (1-1, 4-2, 7-0)
Utvisninger: NOR92 2×2
Laget (mål + assist): Anja (MV), Gulheim (1+0), Solveig (1+0), Kristin (1+2), Hille (5+2), Antje, Tuva(2+1), Jeanette, Vibeke(2+1), Nilsen