D1: Seier mot OSI på en god dag

Ski gjestet Domus Athletica søndag ettermiddag (4/11). Det ble ingen høflighetsvisitt.

Ski mønstret bare 7 utsepillere pga. sykdom, reise og hockeykamp, men med klokt spill holdt kreftene helt inn likevel. Kampen startet bra med Ski-mål etter bare drøye 2 minutter. OSI kom så mer med i kampen. Vertene er skuddvillige, men det meste går utenfor, noe bli blokkert eller reddet og en elelr to treffer metallet. Ski derimot, finner nettmaskene både en og to ganger til slik at det står 0-3 på tavla ved pause.

Vertene vinner nok også skuddstatistikken i midtperioden, men heldigvis er ikke siktet fininnstilt på skuddene som ikke forsvaret eller keeper tar. I motsetning til hjemmelaget, finner Ski nettmaskene nok en gang og leder komfortabelt med 4 mål før siste periode.

Ski roer det litt mer ned i siste periode og skal egentlig bare trygge seieren. Oslostudentene har imidlertid ikke gitt opp og får sin redusering etter 14 minutter. Dette gir blod på tann og 3 minutter senere står det 2-4. Nå gjelder det å holde hodet kaldt og å holde på ballen. Det gjør Ski og 12 sekunder før slutt settes spikeren i kista med 2-5.

En bra gjennomført kamp av Ski. Vi snakker mer, hjelper hverandre i sikring og spiller mer langs vant. Vi har dog enda mer å gå på, men vi går i riktig retning. Allerede f.k. fredag får vi sjansen til å bygge videre på søndagens gode opplevelse når NOR 92 kommer til Alliansehallen. Kampstart kl. 19, velkommen!

OSI-Ski: 2-5 (0-3, 0-1, 2-1)

Utvisninger: Ski 1 x 2 min

Laget (mål+assist):
Tangerud, Balto (0+1), Østby (1+0), Liseter (2+0), Hofgaard, Jarmund (1+0), Bjørnskau (1+2), Nilsen (0+1)