D1: Så nær, så nær

Lørdag formiddag (27/10) gjestet Ski Holmliahallen. Både Holmlia og Ski stod med 1 seier og 1 tap før oppgjøret, og begge lag stilte med 10 spillere. Det var duket for en jevn kamp.

Og jevnt ble det. Lagene fulgte hverandre tett i 1. periode. Vertene tar ledelsen etter 2.35. Snaue 2 minutter senere er det balanse i regnskapet. Halvveis ut i perioden er det Skis tur til å ta ledelsen. Snaue minuttet senere står imidlertid lagene igjen likt. 2-2 står seg perioden ut.

Midtperioden starter på uheldigvis for Skis del. Først står Ski flott imot et undertall i 2 minutter, men like etterpå er ikke marginene på Skis side idet Holmlia går opp i 3-2 på et uheldig selvmål. Ski blir litt passive, og hjemmelaget øker til 4-2 på et langskudd. Ski kjemper seg litt tilbake og reduserer til 4-3 15.40 ut i perioden, men allerede 8 sekunder senere står det 5-3 som også blir pauseresultatet.

20 minutter igjen og på tide å heve seg et par hakk. Ski reduserer til 5-4 etter snaue 9 minutters spill av siste periode. De gule og blå har så ingen lunde tenkt å gi seg og kjemper innbitt videre for en utlikning. 2,5 minutt før slutt sitter’n og 5-5! Men hvor lenge var Eva i paradis? 30 sekunder. Holmlia setter 6-5 2 minutter før slutt. Ski tar ut keeper, men makter ikke å komme tilbake nok en gang. Close, but no cigar.

Sterkt å komme tilbake etter 4-2 og 5-3, men marginene er ikke på vår side denne formiddagen. Hyggelig å se igjen tidligere Skimålvakt Abby – synd vi ikke klarte å putte minst et mål til på henne. Både flott og trist å se at Holmlia spiller med «Benjamins minnefond» på drakta. Ski har nok enda mer inne stemme-, spille- og tempomessig. Det kommer seg nok etter hvert som vi blir mer samspilte. Oppfordrer alle som kan, til å komme på treningene fremover. Da blir det bl.a. mer terping på frislag for og imot og oppspill.

Holmlia-Ski: 6-5 (2-2, 3-1, 1-2)

Utvisninger: Ski 1 x 2 min

Laget (mål+assist):
A. Haugland Strøm, Gulheim, Balto, Østby, Liseter (0+1), Hofgaard (2+1), Jarmund (1+1), Ellingstad (0+1), Bjørnskau, Nilsen (2+1)

En kommentar om “D1: Så nær, så nær

Det er stengt for kommentarer.