D1: Startet året med tap

Damelaget stilte tallrike opp i Apalløkka for revansje mot Grei 2 lørdag 12.1. Sist kamp stilte vi med seks utespillere. Denne gangen var vi hele 11 og et helt annet lag. Det samme kan sies om Grei som stilte meget sterkt med mange spillere. Det ble en fartsfylt og underholdende kamp som dessverre ikke gikk helt vår vei.

Sist kamp mot Lier var vi på vårt aller beste i 3×20 og det resulterte i seier. Mot Grei, som jeg mener er det laget vi har møtt i år som spiller med høyest tempo, var vi meget gode i store deler av kampen.

Før de siste 20 var stillingen 5-4 etter at Vibeke hadde redusert i 2. periodes siste sekund. Da hadde Grei festet et grep om kampen, men vi bet oss fast, mye takket være Anja som stengte buret. Utover i 3. periode drar Grei sakte men sikkert mer og mer i fra. Sluttresultatet blir 11-6. På ingen måte ufortjent seier for vertene, men resultatet er vel så mye vår «skyld» som deres fortjeneste. Når kreftene tar slutt og konsentrasjonen slipper, straffes man hardt av et ballsikkert lag som Grei.

Uansett, heroisk innsats av samtlige. Selv om siste perioden blir litt stygg, holder vi dem til uavgjort de siste 10 minuttene av kampen. Så mye positivt å ta med seg videre til neste kamp som er mot Holmlia hjemme 25.1. Da skal det forsmedelige etmålstapet borte i høst revansjeres!

Grei 2 – Ski: 11-6 (3-3, 2-1, 6-2)
Utvisninger: Grei 1×2, Ski 2×2 (Gulheim og Hille)

Laget (mål + assist): Anja (MV), Gulheim (0+1), Balto (0+1), Sol, Kristin (0+1), Hille (2+0), Antje, Tuva (1+1), Jeanette, Anna (2+0), Vibeke (1+0), Nilsen